YURTKUR, KARİYER SOHBETLERİ DÜZENLİYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YURTKUR, KARİYER SOHBETLERİ DÜZENLİYORGençlik ve Spor Bakanlığı Kişisel Gelişim Akademisi Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Eğitim Seminerleri adı altında Gaziantep Nilüfer ve Gaziantep Şahinbey Yurt Müdürlüklerinde ayrı ayrı düzenlenen “Kariyer Sohbetleri” programına Şahinbey Kaymakamı Uğur TURAN konuk oldu.

18.30– 22.00 saatleri arasında öğrencilerin yoğun ilgisi ve Yurt Müdürleri Aynur KİRİŞÇİ , Mustafa Nihal ÖZKÖK ve Y.İ.İ.Şb.Müdürü Sırrı YENER’ inde de hazır bulunduğu seminerin açılış konuşmasını YURTKUR Gaziantep Bölge Müdürü Alaattin AKYÜZ yaparak, öğrencilerimizin bireysel gelişimi, mesleki birikimi, toplumsal yarar ve bunun gibi becerilerinin geliştiği düşüncesinden yola çıkarak düzenlenen ‘kariyer sohbeti’ programına konuk olan Şahinbey Kaymakamı Uğur TURAN’a teşekkür ederek, sunumlarını yapmak üzere mikrofona davet etti.

Öğrencilerin coşkulu katılımlarıyla ilgi gösterdiği programda, Şahinbey Kaymakamı Uğur TURAN hayata dair yaşamından kesitler anlatarak, Kaymakamlık Mesleği ile ilgili öğrencilerin sorularını yanıtlarken, katılımcılara kariyerin tanımı, kariyer basamaklarını çıkarken belirlenecek hedefler ve uygulama teknikleri hakkında bilgi verdi, sevginin, dürüstlüğün ve çok çalışmanın önemini vurguladı.

Program sonunda Şahinbey Kaymakam Uğur TURAN’a, öğrenciler vermiş olduğu bilgiler ve yol haritaları için teşekkür ederek çiçek sundular.

Kaymakam Uğur TURAN“ Kariyer Sohbetlerine” katılımdan ötürü memnuniyetini dile getirdi ve katılan tüm öğrencilere kitap dağıtarak ileriki yaşamlarında başarılar diledi. Programlar yapılan kokteyllerle sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
YURTKUR, KARİYER SOHBETLERİ DÜZENLİYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin