Gaziantep MHP, sandık görevlileri ve müşahitlere eğitim programı düzenledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep MHP, sandık görevlileri ve müşahitlere eğitim programı düzenlediMHP Gaziantep İl ve İlçe başkanlıkları tarafından Kalender Plaza’da sandık görevlileri ve müşahitler için eğitim programı düzenlendi.

24 Haziran’da yapılacak olan seçimler öncesinde MHP Teşkilatları sandık görevlileri ve müşahitler için eğitim programı düzenleyerek bilgilendirdi.

Kalender Plaza’da düzenlenen eğitim programına,   MHP Şehitkâmil İlçe Başkanı Aziz Yücel, Şahinbey MHP İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz, il ilçe yöneticileri, muhtarlar, müşahitler ve sandık görevlileri katıldı.

MHP Şahinbey İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Türk siyasi hareketine girdiği günden itibaren 49 yıldır şartlar ne olursa olsun “önce ülkem sonra milletim ve sonra partim ve ben” ilkesinden asla taviz vermemiştir” diyerek sandık görevlilerine seslendi.

Çıkmaz konuşmasında şunları söyledi;  “15 Temmuz sürecinde Türk Milletinin varoluş sürecinde gerekli duruşu göstermiş, milletimizin birlik ve beraberliği doğrultusunda elini taşın altına koymuştur. Sayın Genel Başkanımız 15 Temmuz günü tüm Türkiye’ye haykırarak “Ben hükümetimizin ve devletimizin yanındayım” diyerek demokrasiye olan inancını göstermiştir. 7 Ağustos Yenikapı ruhuyla milletimizin birlik ve beraberliğini güçlü bir şekilde haykırmıştır. 24 Haziran seçimlerine girerken MHP olarak hedefimiz; Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanı olarak seçtirmek sonrada MHP’yi sayısal yönden yüksek bir şekilde Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsilini sağlamaktır. Bizler 24 Haziran seçimlerinde MHP’nin Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde milletimizin takdirini kazanacağına inanıyoruz.”

Gaziantep MHP, sandık görevlileri ve müşahitlere eğitim programı düzenledi

MHP Şehitkamil İlçe başkanı Aziz Yücel ise eğitim öncesi yaptığı konuşmada,  sandık görevlilerinin ve müşahitlerin çok önemli bir görev üstlendiğinin altını çizerek, sandıklarda her hangi bir sıkıntı yaşanmaması için eğitimin önemine vurgu yaptı.  Yücel, “Sizler çok kutsal bir görev üstlendiniz. Sandık hepimizin namusudur. Siz seçim günü milletin iradesinin bekçileri olacaksınız. Seçim günü ve seçim akşamı yapılacak itirazlar, hazırlanacak tutanaklar, şikâyetler konusunda nasıl bir yol izleyeceğinizi bugün burada öğreneceğiz. Daha önce sandık görevlisi arkadaşlarımız zaten konu hakkında detaylı bilgiye sahipler. Allah hepinizden razı olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun. 24 Haziran seçimlerinde zafer bizim olsun” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Şahinbey Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Makina Mühendisi İlker Kızıklı ve Şehitkâmil İlçe Sekreteri Avukat Erol  Akın Kınacılar sandık görevlileri ve müşahitleri bilgilendirdi.

Seçim programı dolayısıyla programa katılamayan MHP Gaziantep İl Başkanı Muzaffer Çelik, “Sandık görevlilerine başarılar dileyerek, “24 Haziran’da sandıklarımızı sahipsiz bırakmayacağız ve irademize sahip çıkacağız” mesajı gönderdi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep MHP, sandık görevlileri ve müşahitlere eğitim programı düzenledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin