GAZİŞEHİR, BALIKESİRSPOR’u geçemedi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında Gazişehir Gaziantep sahasında Balıkesirspor Baltok’u konuk etti.

90 dakika sonunda Balıkesirspor Balktok, Gazişehir Gaziantep’i 2-0 mağlup etti.  Balıkesir Balktok’a galibiyeti getiren golleri 6. dakikada ve 67. dakikada penaltıdan Nizamettin Çalışkan kaydetti.

Spor Toto 1’inci Lig’in 15’inci haftasında evinde Balıkesir Baltok’a 2-0 mağlup olan Gazişehir Gaziantep’te teknik direktör Mehmet Altıparmak, “Maçtan önce her şey bizim lehimizeydi” dedi.

Altıparmak ,”Açıkçası biz rakibimizden daha az mücadele ettik. Rakibimizin nasıl oynayacağına çalışmamıza rağmen aynı hataları yaptı. Maça 1-0 mağlup başladık. Çok erken gol yedik. Ona rağmen mümkün olduğunca önde baskı yapmaya çalıştık. Bizim de pozisyonlarımız var. Rakibin özellikle ilk yarıda yakaladığı yüzde yüz pozisyonları var. İkinci yarı çok üzerimize gelmeyeceklerini biliyorduk ilk geldikleri pozisyon penaltı oldu. Futbolda şanssızlıklar vardır. Kazanmayı çok istedik. Oyuncularım da iyi mücadele ettiler. Kazanmak için çaba gösterdiler ama doğruyu söylemek gerekirse bugün hak eden kazandı. Balıkesir’i tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

GAZİŞEHİR, BALIKESİRSPOR'u geçemedi

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİŞEHİR, BALIKESİRSPOR’u geçemedi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin