MHP’li Çelik; “Hedefimiz 133 bin oyu ikiye,üçe katlamak”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP’li Çelik; “Hedefimiz 133 bin oyu ikiye,üçe katlamak”MHP Gaziantep İl Başkanı Muzaffer Çelik, 133 Bin 202 Gaziantepli seçmen Milliyetçi Hareket Partisi’ne düşüncesini, hürriyetini, geleceğini, emanet etti diyerek yerel seçimlerde hedeflerinin genelde alınan oyu ikiye üçe katlamak olduğunu söyledi.

Gaziantep Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Muzaffer Çelik, Gaziantep’ten en az 4 tane milletvekilli çıkarmayı kendimize doğa kabul ediyorduk,  bizim için aslında sürpriz 2 milletvekilli oldu.  Şimdi hedefimiz önümüzde ki yerel seçimlerde aldığımız oyu ikiye üçe katlamak olacak” dedi.

“İNANARAK ÇALIŞTIK”

Çelik gazetemize yaptığı açıklamada,  ‘’24 Haziran seçimlerinden sonra bütün teşkilatlarımız ve adaylarımızla beraber inanmış bir şekilde çalışarak, mücadele ettik. Hedefimiz daha iyi sonuçlardı fakat milletimiz bizi Gaziantep ‘ten 2 milletvekili ile taçlandırdı ve temsil etme yetkisi verdi.  2 milletvekilimizle Gaziantep’in sorunlarını çözmek için canla başla mücadele edeceğiz.  Gaziantep’in sorunlarını çözmek için milletvekillerimiz ve teşkilatımız hiç durmadan çalışacak ve hizmet üretecektir. Bu konuda Gaziantepli hemşerilerimizin omuzlarımıza yüklediği yükün farkındayız. Gereğini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Son günlerde kamuoyunda yerel seçimlerin erken yapılacağı konusunda ki iddiaları da değerlendiren Çelik, şuan gündemlerinde böyle bir durumun söz konusu olmadığını ancak 24 Haziran seçimlerinden sonra ki mevcut yapının sağlıklı bir şekilde kurulacak yeni hükümetin ülkeyi zamanında yapılacak yeni seçime taşımasını bekliyoruz. ‘’ diye konuştu.

Çelik, “Şuanda yerel seçimler için ilan edilmiş seçim takvimi henüz oluşmadı. Fakat normal zamanı 9 ay sonradır. Biz yerel seçimler için çok fazla kadroyu sahaya sürüp aktif olarak seçmenle buluşturup daha öz verili çalışmaları barındıracak bir program dahilinde çalışacağız. Çalışma programımızda Gaziantep’in yerel yönetimlerinde de Milliyetçi Hareket Partisi’ne ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Bir tane olan belediye başkanlığımızın en az 6 tane olması için çok ciddi bir alt yapı hazırlığımız var. Olası yapılacak erken seçime de teknik olarak hazırız. Ama şuan böyle bir durum söz konusu değil. Saha analizleri yapıyoruz.

“GAZİANTEP’TE SIÇRAMA YAPTIK”

Gaziantep’in çözülemeyen sorunlarını MHP olarak nasıl çözebileceğimizi biliyoruz. Genel seçimlerde nasıl sıçrama yaptırabileceğimizi gördük, yerel seçimlerde de büyük bir sıçrama yapacağız. Teknik ekiplerimizle yaptığımız AR-GE çalışmalarını aday belirleme süreci başladıktan sonra kamuoyuyla paylaşarak iddialı bir seçim programı hazırlamayı düşünüyoruz. İsimler konusunda bütün teşkilatlarımız istişaresi sonucunda isimler çalışılacaktır. Biz Genel m-Merkezimize ve teşkilatlarımıza bağlı olarak hareket eden bir camiaya olduğumuz için kimsenin şahsi düşüncesine şahsı kararlarına kanatlarına karar veremeyiz. Bizim mekanizmamız geniş bir teşkilat terbiyesi gerektirdiği için teşkilatlarımızın oluşturacağı ortak akılla karar vereceğiz. Milletimiz bize teveccüh gösterdi. Başarılı bir çalışma sergiledik. Türkiye ortalamasının üzerinde oy aldık. Fakat genel noktada biz Gaziantep’ten 4 tane milletvekillini çıkarmayı kendimize doğa kabul ediyorduk.  Bizim için aslında sürpriz 2 milletvekilli oldu. Bizim nihaiyi hedefimiz 4 ve üzeriydi. İnşallah 9 ay sonra yapılacak yerel seçimlerde aldığımız oyu katlayarak çok sayıda Belediye Başkanlığı alacağız” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP’li Çelik; “Hedefimiz 133 bin oyu ikiye,üçe katlamak”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin