Oğuzeli Belediyesi sayesinde yüzler gülüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OĞUZELİ’NDE KONUT SEVİNCİ

Oğuzeli Belediyesi’nin sosyal konut projesi kapsamında dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak için 2 bloktan ve 48 adet daireden oluşan ‘Hilal Konutları 2’nin kura çekimi yapıldı.

Noter huzurunda gerçekleşen kura çekimi Oğuzeli Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleşti. Kura çekimine katılan aileler, büyük heyecan ve mutluluk yaşadı.

“SAĞLIKLI, HUZURLU VE DAHA KONFORLU BİR YAŞAM DİLİYORUM”

Bu tür sosyal projeleri gerçekleştirdikçe mutlu olduklarının altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Hemşerilerimize yeni yuvalarının hayırlı olmasını temenni edip, huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum” dedi.

“Noter huzurunda düzenlediğimiz kura çekiminde, 48 konutun hak sahiplerini belirledik. Şimdiden hak sahiplerine aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve daha konforlu bir yaşam diliyorum. Tek amacımız daha modern ve daha yaşanabilir bir Oğuzeli. Bu projemizle hem Oğuzeli’nde konut sıkıntısını gidermeyi hem de dar gelirli ailelerimizi ev sahibi yapmayı hedefledik.  İnşallah bu tür projelerle Oğuzeli’ni daha güzel bir görünüme kavuşturacağız ve vatandaşlarımızın konut ihtiyacını karşılayacağız. ‘Hilal Konutları 2’ projesinin bu aşamaya gelmesinde emek veren herkese teşekkür ederim” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Oğuzeli Belediyesi sayesinde yüzler gülüyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin