Şehitkamil’de sporcular teröre lanet yağdırdı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehitkamil Belediye Başkanlığınca organize edilen kurtuluş spor etkinliklerinin geleneksel badminton ve yüzme şampiyonlarında katılımcı sporcular ve teknik adamlar, tek bir ağızdan teröre lanet yağdırdı. Sporcu öğrenciler, organizasyon esnasında ‘kırmızı-beyaz, en büyük Türkiye’ diye bağırarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 

TEKNİK ADAMLARDAN TERÖR OLAYLARINA BÜYÜK TEPKİ

İstanbul ve Kayseri’de yaşanan hain terör saldırılarına olan tepki çığ gibi büyüyor. Şehitkamil Belediye Başkanlığınca düzenlenen Geleneksel Kurtuluş Kupası Spor Etkinliklerinde, katılımcı okulların ve kulüplerin idareci, antrenör, öğretmen ve sporcuları menfur terör saldırılarına büyük tepki gösterdi. Ay-yıldızlı bayrakla dakikalarca ‘Türkiye’ diye bağıran sporcu öğrenciler, aziz şehitleri ve kahraman gazileri de dualarla andı. Şehitkamil Belediye Başkanlığınca organize edilen 5. Geleneksel Kurtuluş Kupası Yüzme Yarışları açılış seremonisinde, kirli odakların hain emellerine asla ulaşamayacaklarını belirten Şehitkamil Belediyesi Spor Koordinatörü Metin Alati, “Millet olarak zor günlerden geçiyoruz. Ancak kirli odaklar, hain terör örgütleri, hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacak. Bizler, dün olduğu gibi bu gün de dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz. Geleneksel hale gelen organizasyonlar vesilesiyle milli bilinçle yetişen, centilmenlik bilincine sahip sporcu öğrenciler yetiştirmeye devam edeceğiz”  ifadelerini kullandı.

DİMDİK AYAKTA DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa organize ettiği ve 202 sporcu öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen 2. Geleneksel Badminton Kurtuluş Kupası, açılış seremonisinde organizasyonla ilgili değerlendirmelerde bulunan Özel Bilgi Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Eda Eroğlu, hiçbir gücün Türk milletinin başını öne eğdirmeye gücünün yetemeyeceğini, geleceğin istikbali olan gençlerle geçmişte olduğu gibi şimdi de dimdik durmaya devam edeceklerini söyledi.

GELENEKSEL SPORTİF ORGANİZASYONLAR BÜYÜYEREK DEVAM ETMELİ

Beden Eğitimi Öğretmeni Eroğlu, “Şehitkamil Belediyemizin organize ettiği 2. Geleneksel Badminton Kurtuluş Kupası’na takım halinde katıldık. Çok özel bir müsabaka ortamı hazırlanmış. Bu nedenle badminton branşına büyük destekler veren Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu, başta olmak üzere emeği geçen herkese tüm katılımcı öğretmen ve öğrencilerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum.  Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Şehitlerimiz var, acımız büyük. Hüzünlüyüz ama dik duruşumuzdan asla taviz vermeyeceğiz. Hiçbir terör eylemi bu aziz milletin başını öne eğdirmez. Buna hiç kimsenin gücü yetmez. Asırlardır kahramanlık destanıyla anılan milletimizin şanlı duruşu ebediyen devam edecektir. Öğrencilerimizin şanlı bayrağımızı dalgalandırarak ‘en büyük Türkiye’ diye bağırmaları bizleri çok gururlandırdı. Sanırım sportif organizasyonların en güzel ve en anlamlı yanı bu. Ümit ediyorum ki bundan sonraki süreçte de sporcularımızın manevi, psikolojik ve sosyolojik gelişimine katkı sağlayan bu organizasyonlar büyüyerek devam eder” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şehitkamil’de sporcular teröre lanet yağdırdı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin