“BİZ BİRLİKTE ŞEHİTKÂMİL’İZ BİZ BİRLİKTE EKİBİZ”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“BİZ BİRLİKTE ŞEHİTKÂMİL’İZ BİZ BİRLİKTE EKİBİZ”Şehitkamil ilçesinde ikinci kez Belediye Başkanlığı’nı kazanan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na, Belediye personeli coşkulu karşılama töreni düzenledi.

Dev Türk Bayrağı’nın açıldığı kutlamada, Başkan Fadıloğlu, personelleriyle tek tek selamlaşarak teşekkürlerini iletti.

30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den ikinci kez Şehitkamil Belediye Başkanlığı’na aday olarak gösterilen Rıdvan Fadıloğlu, yapılan seçim sonrası ikinci kez Şehitkamil Belediye Başkanı oldu. Sabah saatlerinde makamına gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na Belediye personelleri tarafından coşkulu bir karşılama töreni hazırlandı. Dev Türk Bayrağı’nın açıldığı karşılamada Başkan Fadıloğlu, davul zurna eşliğinde Belediye binasına geldi. Burada coşkulu kalabalık tarafından karşılanan Başkan Fadıloğlu, tüm personellerini tek tek selamlayarak teşekkürlerine iletti. Daha sonra bir konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “İstikrar ve güvenin devamından dolayı bütün vatandaşlarımızın koymuş olduğu bu iradeye saygı duyuyoruz. Biz milletin iradesine saygı duymaktan başka hiç bir şey yapmayacağız. Göreve geldiğimiz günden bu yana sizlerle birlikte sadece işimizi yaptık. Şuana kadar yapılan tüm hizmetlerde bütün arkadaşlarımın emeği var. Biz birlikte Şehitkamil’iz, biz birlikte ekibiz. Ekip ruhunun olmadığı bir yerde de sonuç elde etmek mümkün değildir. Bu başarı sizlerin başarısıdır. Ben sizleri yürekten tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum. Allah’a şükür göreve geldiğimiz günden beri diklenmedik ama dik durduk. Onurlu olduk, kararları alırken, herkesi eşit aldık. Adil davranmaktan hiçbir zaman ödün vermedik. Bunları yaparken de adaletten hiçbir zaman ayrılmadık.  Adaletin de neyi tecelli ettiğini hep birlikte görüyoruz. Biz her zaman milletin efendisi değil hizmetkarı olmak için çalıştık. Bugünde milletimiz efendiliği göstererek, bizleri tekrar hizmetkarı olarak gördü ve seçti. Bizde, siz değerli çalışma arkadaşlarımızla birlikte bize verilen bu görevi en iyi şekilde ikinci kez yerine getireceğiz. Ben tekrar dan hepinize vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Fadıloğlu yaptığı konuşmasının ardından, personellerine karanfil dağıttı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“BİZ BİRLİKTE ŞEHİTKÂMİL’İZ BİZ BİRLİKTE EKİBİZ”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin