“İŞKUR” ENGELLİLERİN YÜZÜ GÜLDÜRDÜ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“İŞKUR” ENGELLİLERİN YÜZÜ GÜLDÜRDÜGaziantep Çalışma İş Kurumu Müdürlüğü, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ortaklaşa oluşturdukları Engelliler Derneği Platformu ile çeşitli etkinlikler düzenledi.

Engeliler haftası nedeni ile düzenlenen etkinliklere, Ankara Çalışma Bakanlığı Teftiş Kurul Başkan Yardımcıları, İş Müfettişleri, Gaziantep İŞKUR İl Müdürü Sıraç Ekin, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’nın Engelli Birimi’nde görevli Down-Up Projesi Koordinatörü Fatma Yılmaz, dernek başkanları ve üyeleri ile çok sayıda engelli yakını katıldı.

Engeliler engelliler haftası kapsamında sinemaya giderek güzel bir film izledi. Sinemadan sonra Gaziantep Hayvanat Bahçesi piknik alanında piknik yaparak eğlenen engelliler keyifli dakikalar yaşadı. Bir birbirleri ile sohbet etme fırsatı yakalayan engelliler arasında ilk kez sinemaya gidenler, mutluluklarını yakınları ve yetkililerle paylaştı.

İŞKUR Engellileri işverenlerle buluşturmanın yanı sıra böyle bir etkinliğe katkı sağlayarak bir ilke daha imza attı. Sadece yılın bir haftası değil her haftası engellilerin olsun diyen Gaziantep İŞKUR İl Müdürü Sıraç Ekin, yılın her Çarşambası biz onlarlayız diyerek “toplumun ayrılmaz parçaları olan engellilerimiz önceliğimizdir” dedi.

Ekin yaptığı konuşmada; “Engelliler haftası tüm Türkiye’de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bizlerde bunun mutluluğunu yaşıyoruz ve engellilerimizle güzel bir gün geçirdik fakat biz bu etkinlikleri sadece yılın bir haftasına değil yılın her haftasına taşıdık. Her hafta Çarşamba günü onlarla birlikte olacağız diyerek dezavantajlı kesimin sosyal hayatın bir parçası olduklarının altını çizdi.

Engellilerle keyifli bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’nın Engelli Birimi’nde görevli Down-Up Projesi Koordinatörü Fatma Yılmaz,  “Engelliler haftası dolayısı ile Büyükşehir Belediyesi olarak, Sakatlar Derneği ve Gaziantep Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü ile birlikte ortaklaşa bir organizasyon yapmak istedik. Bu organizasyonda sinema, piknik ve hayvanat bahçesi gezisi düzenledik. Engellilerin yüzündeki mutluluk görülmeye değerdi” dedi.

Gaziantep Sakatlar Derneği, GÖR-BİR, Şehitkâmil Engelli Spor Kulübü Derneği, Bedensel Engelliler, Sağır ve Dilsizler Derneği, Antepli Şahinler, Otistik Çocuklar, dezavantajlı kesimler ve yakınları düzenlenen etkinliklerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm yetkililere ve emeği geçenlere teşekkür etti.Günün sonunda hatıra fotoğrafı çektiren engelliler güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“İŞKUR” ENGELLİLERİN YÜZÜ GÜLDÜRDÜ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin