Seçkin Koleji 19 Mayıs’ı coşku ile kutladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel Seçkin Koleji, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşku ile kutladı.

Özel Seçkin Kolejinde düzenlenen törene Seçkin Koleji idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Özel Seçkin Fen Lisesi öğrencisi İrem Satın’ın kendisinin yazmış olduğu günün anlam ve önemini belirten konuşmasında”Nedir 19 Mayıs? Evet hürriyet,evet hudutsuz kere minnet duygusu içimize dolan.Bizler için dökülmüş helal şühedaların başlangıç noktası. Türkiye Cumhuriyeti’nin dönüm noktası. Yapmamız gereken Atatürk’ün izinden gitmek ve bize bıraktığı bu gençlik bayramını ebediyen sahiplenmektir. Vatan toprağına emin adımlarla basabilmemizin nedeni olan ve bize bu bayramı adayan yüce insan Mustafa Kemal Atatürk’ü anıyor,saygıyla selamlıyorum. Ve sözümü vatan şairlerimizden biri olan Ümit Yaşar Oğuzcan’ın dizeleriyle bitirmek istiyorum. Mustafa Kemal’i düşünüyorum;

Ölmemiş bir kasım sabahı! 
Yine bizimle beraber her yerde,
 
Yaşıyor dört köşesinde vatanın
Yaşıyor damar damar yüreklerde.
Mustafa Kemal’i düşünüyorum, 

Altın saçları dalgalanıyor rüzgârda, 
Mavi gözleri ışıl ışıl, görüyorum
Uykularıma giriyor her gece.
 
Ellerinden öpüyorum.
 ” dedi. Program Fen Lisesi öğrencisi Deniz Kaya’nın “O geliyor” adlı şiiri okuması ve 19 Mayıs belgeseli ile devam etti. Tüm salon tarafından Atatürk’ün gençliğe hitabesi ve Gençliğin Ata’ya cevabının okunması ile tüm izleyenler büyük bir heyecan yaşadı. Onuncu yıl marşı eşliğinde öğrencilerden oluşan kule ile bayrak açılarak program sona erdi.

Öğrencilerine doğruyu, iyiyi, güzeli, örnek şahsiyeti, örnek ahlakı vermek için 21 yıldır Gaziantep’in eğitimine yön veren Özel Seçkin Koleji bir 19 Mayıs’ı daha büyük bir coşku ile kutladı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Seçkin Koleji 19 Mayıs’ı coşku ile kutladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin