40 YAŞ ALTI 40 GENÇ CEO’’ Araştırmasının İlk 20’sine Gaziantep Damgası

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEPLİ BABACAN HOLDİNG’İN GENÇ CEO’SU MEHMET BABACAN’A EN BAŞARILI 40 YAŞALTI CEO ÖDÜLÜ

Güvenilir ve kaliteli konut projeleriyle 16 yılı aşkın süredir sektöre ilkleri kazandıran Gaziantepli Babacan Holding, Ekonomist Dergisi tarafından yapılan “40 Yaş Altı 40 Genç CEO” araştırmasında Gaziantep’i ilk 20’de temsil etti. Şirketin 37 yaşındaki genç CEO’su Mehmet Babacan, sağladığı 2 bin 200 kişilik istihdam ve 2017 yılındaki 320 milyon TL’lik ciro ile inşaat ve gayrimenkul sektöründe yarattığı öncü girişimi gözler önüne serdi

Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, Ekonomist Dergisi tarafından her sene geleneksel olarak düzenlenen “40 Yaş Altı 40 Genç CEO” araştırması kapsamında, Türkiye’nin en başarılı yeni nesil liderleri arasına 18’inci sıradan girdi. Sürdürdüğü girişimci faaliyetleriyle gayrimenkul ve inşaat sektörüne bir konuttan beklenenin ötesine geçen projeler kazandıran Mehmet Babacan, henüz 37 yaşında olmasına rağmen, Türkiye ekonomisine kazandırdığı 2 bin 200 kişilik istihdam ve 2017 yılındaki 320 milyon TL’lik ciro ile Gaziantep’i listede başarıyla temsil etti.

Babacan Holding olarak 16 yılı aşkın süredir gayrimenkul ve inşaat sektörünün tüm basamaklarında etkin rol alarak sektöre örnek olacak bir girişimcilik hareketi başlattıklarını vurgulayan Mehmet Babacan, konuya ilişkin şunları söyledi:

Mehmet Babacan:

“Gaziantep’i, listenin ilk 20’sinde temsil etmenin gururunu yaşıyoruz.”

“Sadece proje üreten ve satan bir şirket hiç olmadık. Sektörün arazi değerleme ve satın almadan, satış ve pazarlamaya kadar her basamağında yer alarak Türkiye’ye ilkleri kazandırdık.Sürdürdüğümüz bu öncügirişim de bize ödül olarak geri döndü. İstanbul merkezli bir şirket olmamıza rağmen memleketimiz Gaziantep’e bir ödül kazandırdık. Doğup büyüdüğümüz şehir Gaziantep’i, listenin ilk 20’sinde temsil etmenin gururunu yaşıyoruz.”

Babacan Holding Hakkında:

Geliştirdiği kalite odaklı özgün iş modelleriyle öne çıkan Babacan Holding, faaliyet gösterdiği sektörlerdeki yenilikçi entegre çözümleriyle 2002 yılından bu yana hizmet sunmaktadır. Tüm paydaşlarına ve topluma güven ile sürdürülebilir hizmetler veren Babacan Holding arazi değerleme ve satın alma, projelendirme, üretim, satış & pazarlama, kentsel dönüşüm, kiralama ve yönetim alanları ile turizm, jeotermal enerji ve lojistik alanlarında faaliyet göstermektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
40 YAŞ ALTI 40 GENÇ CEO’’ Araştırmasının İlk 20’sine Gaziantep Damgası

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin