AKDOĞAN, CUMHURİYET KADINLARI İLE BULUŞTU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKDOĞAN, CUMHURİYET KADINLARI İLE BULUŞTUMHP Şehitkâmil Belediye Başkan adayı Mustafa Akdoğan Cumhuriyet Kadınları Derneği’ni ziyaret etti.

Akdoğan, Cumhuriyet Kadınları Derneği Gaziantep Şube Başkanı Sevilay Kale’yi makamında ziyaret ederek destek istedi.

MHP Kadın il kadın kolları başkanı Bedriye Merve Tanrıöver,  Şehitkâmil Kadın Kolları başkanı Gülden Çopur Kurtaran ve Akdoğan’ın eşi Tülin Akdoğan’ın derneğe gerçekleştirdiği ziyaret Cumhuriyet Kadınlarını sevindirdi.

Mustafa Akdoğan’ın eşi ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerin çok güzel bir davranış olduğunu belirten Cumhuriyet Kadınları Dernek başkanı Sevilay Kale ve eski başkan Av. Ayşe Ertürküner  “Çok güzel bir davranış ve olması gereken bu! Biz siyasi partilerde sık sık erkek profili görmekten sıkılmıştık.  Siyasilerde özlediğimiz bir tablo öncelikle bunun için size çok teşekkür ediyorum” dedi.

AKDOĞAN, CUMHURİYET KADINLARI İLE BULUŞTUMHP İLE ÇOK BÜYÜK PAYDAMIZ VAR

Kale, Milliyetçi Hareket Partisi ile çok büyük ortak paydada birleştiklerini ifade ederek “Biz bir siyasi parti değiliz. Biz sadece dernek olarak amacımız ve hedefimiz Türk kadınlarını Cumhuriyet kazanımlarının ve Mustafa Kemal Atatürk’ün sağladıklarını anlatmak ve kaybettiğimiz kazanımları tekrar elde etmektir. En önemlisinde Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği rol model kadın profilini yerleştirmek. O bakımdan MHP ile çok büyük paydaşımız var. O da bizi birbirimize daha da yakınlaştırıyor. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün arkasından “ Mustafa Kemal’in askerleriyiz “ diyen oğlumun yaşadıkları aslında gelinen noktanın özetidir. 15 yaşındaki bir çocuğu gözaltına aldılar ve ben eyvah dedim. Düşünün artık!  Mustafa Kemal’in askerleriyiz demek, Atatürk rozeti taşımak, bir yerde Atatürk’ü sevdiğinizi söylemek artık kahramanlık oldu. Ben ziyaretinizden büyük bir memnuniyet duydum. Atatürk ve Cumhuriyete yürekten bağlı olduğunuzu ve vatanın birlik ve beraberliğini korumak için çaba sarf ettiğinizi biliyorum. İnşallah kazanan ATATÜRK ve Cumhuriyet olur” dedi.

KADINLARIMIZ HAK ETTİ YERDE OLMALI

Kadınların siyaset ve iş hayatında yer almalarının önemine dikkat çeken Akdoğan, “ Cumhuriyeti Devletinin ve Atatürk’ün kadınlara sağladığı kazanımların korunması adına yaptığınız her tür projede biz sizlerle birlikteyiz. Sizlerle değerlere ortak bakışımız var. Önümüzde ki yerel seçimlerde bu değerlerin korunması adına bir mücadeledir. Türkiye’de 30 Mart sonrası çok şey değişecek.  Cumhuriyetin Kadınlarına çok büyük sorumluluklar düşüyor. 30 Mart seçimi normal seçimlerden çıktı varoluş ve yok oluş seçimlerine dönüştü. İnşallah seçimlerde zaferle çıkarsak belediye olarak kadın derneklerine destek vereceğiz. Bu konuda ki eksiklerimizi sizin görüşlerinizi alarak ve sizden gelecek önerilerle projelerle hayata geçireceğiz. Sizlerin düşünceleri bizim önceliğimiz. Belediye meclis üyesi adaylarımızı seçerken kadın sayısını da ön planda tutmaya çalıştık ve ilk 10’da kadın aday gösterdik. Gönlümüz siyasette ve iş hayatında kadınlarımızın hak ettiği yeri almasıdır” dedi.

Siyasi bir dernek olmadıklarını sık sık dile getiren Kale, derneği ziyaret eden MHP’li kadınlara Cumhuriyet Kadınları Derneğine üye olmaları konusunda çağrı yaparak kadınların birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü olacaklarını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AKDOĞAN, CUMHURİYET KADINLARI İLE BULUŞTU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin