Alışverişi yap, MINI’yi kap

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alışverişi yap, MINI’yi kapGaziantep ve Güneydoğu’nun en büyük ve farklı Alışveriş Merkezi Prime Mall Gaziantep, gündem yaratmaya devam ediyor.  Prime Mall Gaziantep’i ziyaret edenler her hafta 5 MINI ONE kazanma şansı yakalıyor.

Gaziantep’in ödüllü alışveriş merkezi, farklı etkinlikleriyle açıldığı günden bu yana ziyaretçi akınına uğruyor.  Gaziantepliler’in merakla beklediği birçok markayı şehre kavuşturan Prime Mall Gaziantep, bu kez de Türkiye’de bir ilk olan yeni kampanyasıyla adından söz ettirecek.

Prime Mall Gaziantep’ten aynı gün içinde 50 TL’lik alışveriş yapan herkes MINI ONE kazanma şansı yakalayacak. Her hafta 5 MINI One vererek bir ilki gerçekleştiren Prime Mall Gaziantep kampanyaya tüm hızıyla devam ediyor. İlk hafta rekor katılımın sağlandığı kampanyada ilk 5 MINI One hediye edildi.

21 Ekim-27 Ekim tarihleri arasında yapılan ilk kampanya döneminde, kampanyaya katılanlar arasında yapılan çekilişle ilk 5 MINI ONE sahiplerini buldu. 30 Ekim 2013 Çarşamba günü Prime Mall Gaziantep’te noter ve milli piyango yetkilisi huzurunda yapılan çekiliş sonrası 5 talihli belirlendi. 2013 model MINI kazanan talihliler Abdülkadir Başaran, Vedat Yılmaz Selahattin Nacar, Akif Kaya ve Halil Delioğlu oldu.

Her hafta 5 MINI One kampanyasında şans devam ediyor. Bir sonraki çekiliş 6 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirilecektir.

Bu kampanya Milli Piyango idaresinin 58259698-255.01.02-3721-9287 sayılı izni ile düzenlenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Alışverişi yap, MINI’yi kap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin