ASENALAR GÖREVDE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ASENALAR GÖREVDEMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Kadın Kolları hizmet binası, MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Şennur Şenel’in katılımıyla hizmete girdi.

Gaziantep MHP İl Merkezi binası bitişiğinde İl Kadın Kolları hizmet binası açılışına, MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Şennur Şenel, MHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Doğan, MHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin ve çok sayıda kadın üye katıldı.

MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Şennur Şenel; Kadınların aile içerisinde çok büyük yüklerinin ve sorumluluklarının bulunduğunu belirterek, siyasi alanda istekli olan kadınların eş ve mahalle baskısı nedeniyle ön plana çıkmakta zorlandığını söyledi. Şenel; “kadınlarımızın birilerine hizmet eder hale getirilmiş durumdadır. Kadınlarımız evindeki dört duvar arasına hapsedilerek, hayatı ev işlerinden, yemek yapmaktan, günlere gitmekten ibaret sayan bir kesim haline getirilmiştir. Gerek yeterli eğitim ve öğretim imkanı bulamamış, gerek eş baskısı nedeniyle dar bir çerçeve içine hapsedilmiş kadınlarımıza,  ülkücü kadınlar olarak, tek tek gidip ziyaret edip doğruyu anlatmak zorundayız. Bugün içinde bulunduğumuz dönem içerisinde yanlış giden, doğru yapılmayan şeyler var. Bizler bildiğimiz doğruları ve inandığımız gerçekleri kapı kapı gezip anlatmamız lazım.

KARDEŞ KAVGASINA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

Ülkenin ve milletin bekası konusunda ciddi kaygılarımız var. Türkiye’de kürt devleti kurma adına yapılan çalışmalara Milliyetçi Hareket Partisi olarak izin vermeyeceğiz. Türk Milleti 1000 yılı aşkın süredir bir ve beraber yaşamaktadır ve bugüne kadar böyle bir zulmü bu millete hiç kimse yapmamıştır. Ne olursa olsun, biz kardeşliğimizi ve beraberliğimizi bozdurmayacağız, kardeş kavgası çıkmasına müsaade etmeyeceğiz.

YANLIŞ POLİTİKALAR AİLE DÜZENİNİ BOZMUŞTUR

Sosyal anlamda, Suriye’den Türkiye’ye yaşanan göç nedeniyle Gaziantep, Kilis, Hatay illerinde aile düzeni bozulmuş durumda. Savaş nedeniyle bize sığınan insanlara elbette insani olarak yardım etmeliyiz, kadın olarak bizim yüreğimiz acıya ve zulme dayanamaz. Suriye’de yaşananlar hepimizi üzüyor ancak biz yardım edelim derken kendi iç düzenimizi bozuyorsak, aile yapımız bundan zarar görüyorsa, şehrin içindeki yapı trafiğinden tutun ekonomisine kadar bir kaosa dönüşüyorsa, güvenlik zafiyeti oluşuyorsa demek ki burada yanlış bir politika izleniyor demektir.

TARIM, HAYVANCILIK VE TURİZM BİTME NOKTASINDADIR

Türkiye ekonomik anlamda çok kötü bir seyir içerisindedir. Ne tarım, ne sanayi, ne eğitim, ne turizm ülkesiyiz. Kendi kendimize yeterli bir ülke olmaktan çıktık. Dört mevsimi dolu dolu yaşayan, su ve güneş problemi olmayan bir ülkede kendi toprağımızı işletemez hale geldik. Hayvancılığın en iyi olduğu Kars, Erzurum yörelerinde bile hayvancılık tüketilmiş durumda. Ne Karadeniz’de, ne Ege’de, ne de Güneydoğu da tarım anlamında hiçbir şey kalmadı. Biz diğer ülkelerdeki tarımsal olaylara bağımlı hale geldik. Kuru fasülye normalde fakir yemeğidir, hepimiz çok rahatlıkla tüketebiliriz. Bugün kuru fasülyenin kilosu 14 TL’ye çıkmış durumda. Biz fasülyeyi Arjantin’den ithal eder hale gelmişiz ve Arjantin’in durumuna göre fasülyenin fiyatı belirlenir hale gelmiş. Bugün Türkiye’de her evde bir işsiz var.

ANDIMIZ KİMLERİ, NEDEN RAHATSIZ ETMİŞTİR?

Bugün, T.C.ibaresi devletin kurumlarından kaldırılmış, dağlardaki Ne Mutlu Türküm Diyene yazısı kazınmıştır. Merak ediyorum, Andımızın kime zararı vardı? Bizler çocukluğumuz boyunca büyük bir gururla okuduk, hiçbir zaman da şikayet etmedik. Ben hep yüreğim kabararak okudum ve şuan da o anda sadık kalarak hizmet etmeye çalışıyorum. Milletiyle barışık olan doğru ve dürüst olan insandan kime zarar gelir, bunun dillendirilmesini neden rahatsız edici olsun. Bütün bu yanlışlıklara karşı, Allah rızası için ve Türk Milletinin yaşaması için bildiğimiz bütün doğruları birbirimizle paylaşıp, çoğaltıp, büyütüp bilmeyenlere anlatmamız lazım.

MİLLETİ OY İÇİN DEĞİL, GERÇEKTEN SEVİN

Riyakarlık olsun diye milleti sevmeyin, gerçekten sevin. Aynı şeyler için yüreğimiz çarpıyor, aynı şeyler için gözlerimiz doluyor, aynı şeyler için üzülüp, seviniyoruz. Memlekette olan bitenleri ulaşabildiğimiz kadar çok kadına ulaşıp anlatmamız lazım, yapılan yanlışları, harama nasıl el uzattıklarını anlatmamız lazım. Bunları yaparken oy avcılığı için değil, memleketteki herkes huzur, güven ve refah içerisinde olsun diye yapacağız. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin en büyük güvencesi Milliyetçi Hareket Partisidir. Milliyetçi Hareket Partisinin her ferdi ülkücü harekete ve Türk İslam davasına inanmış neferlerdir. Gazianteplilerden hizmet etmek için fırsat verilmesini istiyoruz. Türkiye’nin içinde bulunduğu şartları gören, kaygılarımıza hak veren herkesin bizimle yollarını birleştireceğine inanıyorum. Bizim için parti ayrımı yoktur, önemli olan tek millet, tek vatan, tek bayrak, tek dil, tek devlet anlayışıdır. Siyasi tercihini daha önce başka parti de yapmış olanları ötekileştirmiyoruz ve herkesi kucaklamak istiyoruz. Bütün vatandaşlarımız haysiyetli ve şerefli bir yönetimi hak ediyorlar. Sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli kadın kollarının çalışmalarına çok büyük destek veriyor. Siyaset arz ve talep işidir, bir kere çıktınız olmadı, pes etmek yok devamını getireceksiniz. Türk toplumunun aile yapısı içerisinde kadının üzerinde çok fazla yük olması, aile de ki sorumluluklarından dolayı eş, mahalle baskısı ve farklı nedenlerle bir adım geride kalmak zorunda kalıyor. Bu sadece bizim partimizle alakalı değil, Türk siyasi hayatının bir gerçeğidir.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ASENALAR GÖREVDE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin