POLİSGÜCÜ AVRUPAYI SALLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

POLİSGÜCÜ AVRUPAYI SALLADIGaziantep Polis Gücü Hokey Takımı, Avrupa Erkekler Kulüp Şampiyonası Challenge III. Turnuvasında, Finlandiya, Danimarka ve Bulgaristan takımlarını mağlup ederek Avrupa Şampiyonu oldu.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğünün teşvikleri ile Gaziantep Polis Gücü Spor Kulübü Hokey Takımı, 2003 yılında sokak çocukları, madde bağımlısı ve maddi durumu iyi olmayan gençleri bir araya getirmek üzere faaliyetlerine başladı. O günden bu güne bir çok başarıya imza atan Polis Gücü Avrupa Erkekler Kulüp Şampiyonası Challenge III. Turnuvasında Avrupa şampiyonu olmayı başardı.

17-21 Mayıs 2013 tarihinde Slovakya’da düzenlenen Avrupa Erkekler Kulüp Şampiyonası Challenge III Turnuvasında ülkemizi Avrupa’da temsil ederek Finlandiya, Danimarka ve Bulgaristan’ı yenerek büyük bir başarıya imza atarak şehre dönen takım polis evinde düzenlenen yemekte İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın’la bir araya geldi.

POLİSGÜCÜ AVRUPAYI SALLADIİl Emniyet Müdürü Ömer AYDIN, Gaziantep Polis Gücü Spor Kulübü Hokey Takımının  Avrupa Şampiyonu olmasından gurur duyduğunu belirterek “Avrupa Şampiyonluğunu ilk olarak Türkiye’ ye sonrasında Gaziantep’e getirdiğiniz  için yürekten tebrik ediyorum ve alınlarınızdan öpüyorum. Polis Gücü Spor Kulübünün geçtiğimiz 10 yıl içerisinde yüzlerce sporcuyu kulüp çatısında bir araya getirerek birçok gencimize spor yapma imkânı sağladı. Spor sayesinde gençlerimiz kötü alışkınlıklardan uzak durma imkânı yakalayarak gençlerimiz eğitimle birlikte sporla ilgilenmenin en güzel örneklerini sergilediler. Kısıtlı imkânlarla faaliyet gösterip ciddi başarılara imza atan başta sporcular olmak üzere yöneticilere ve kıymetli işadamlarına teşekkürlerini bildirdi. Emniyet teşkilatı toplumun ulaşılmamış kesimlerine ulaşmış ulaşmaya da devam edecektir. El birliği ile sosyal sorumluluk projesi ile Gaziantep Emniyet Müdürlüğü olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Amatör spor dallarına sahip çıkılmasının önemli olduğunu, yakalanan başarının azim ve inançla yapılan çalışmaların bir neticesidir. Emeği geçen herkesi ve sporcuları gönülden kutluyor  başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Polis evinde düzenlenen yemeğe, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Ömer AYDIN, Antrenör Yusuf KASIM, Yardımcı Antrenör Kahraman Özgür İĞNELER, İdari Menajer Celal AKARÇAY, Polis Gücü Spor Kulübü Başkanı S. Hilmi TÜTÜNCÜLER, Başkan Yardımcıları Mehmet KAPLAN, Mustafa GÜVEN, Yusuf ŞAHİN ve Mehmet GÜLENLER, Gençlik Spor İl Hokey Temsilcisi Ali KOÇ ve Kulüp Yönetiminin Emniyet temsilcileri olan Müdürler katıldı.

Yemekte Mehmet KAPLAN tarafından sporculara alınan altınlar armağan edilmesinin yanı sıra Emniyet Müdürü Ömer AYDIN’ a 27 numaralı takım forması Kulüp Başkanı S. Hilmi TÜTÜNCÜLER tarafından takdim edildi.

POLİSGÜCÜ AVRUPAYI SALLADI

POLİS GÜCÜ TAKIMI HAKKINDA;
Gaziantep Polis Gücü Spor Kulübü Hokey Takımında; 12 yaş grubunda 16 sporcu, 14 yaş grubunda 18 sporcu, 16 yaş grubunda 22 sporcu, 18 yaş gurubunda 20 sporcu, 21 yaş altı genç erkekler grubunda 18 sporcu ve büyükler grubunda 18 sporcu olmak üzere toplam (112) sporcu bulunmaktadır.
Polis Gücü Spor Kulübü Hokey Takımı’nın Başarıları arasında 2003 – 2013 yıllarında 1 defa Avrupa 3.sü, 12 defa Türkiye Şampiyonu, 4 defa Türkiye 2.si ve 3 defa da Türkiye 3.sü olmuştur. 32 sporcumuz belirli kategorilerde Milli Takıma seçilerek ülkemizi temsil etmiştir. 23 oyuncumuz da mili formayı giydikleri için üniversite sınavında ek puan alarak, üniversitelerin (BESYO) bölümlerini kazanmıştır. 2012 Yılında, Aksaray’da düzenlenen 21 Yaş Altı Kapalı Salon Türkiye Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu, 2012 Yılında, Zonguldak’ta düzenlenen Büyük Erkekler Açık Alan Hokey Şampiyonu, 17-21 Mayıs 2013 tarihinde Slovakya’da düzenlenen Avrupa Erkekler Kulüp Şampiyonası Challenge III. Turnuvasında, Finlandiya, Danimarka ve Bulgaristan takımlarını mağlup ederek Avrupa Şampiyonu olmuştur.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
POLİSGÜCÜ AVRUPAYI SALLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin