Başarılı genç iş adamı Adnan Oruç’tan Coronavirüs mesajı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Genç İş Adamı Adnan Oruç’tan pandemi döneminde vatandaşlara bir mesajı var.
Genç İş Adamı Adnan Oruç Türkiye’nin ve dünyanın zor bir dönemden geçtiğini ve böyle bir dönemde tüm dünyanın el birliğiyle bu virüsten kurtulacağına dikkat çekerek, vatandaşlardan kurallara uymasını ve aşı bulunana kadar dikkat etmesini istedi.
 Oruç, “Türkiye’yi ve dünyayı güzel günler bekliyor. Zaman zaman yaşanan gelişmeler ve zorlu süreç bizleri yıldırmamalı. Coronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden sağlık çalışanlarını rahmetle anıyorum. Bu süreçte göstermiş olduğu üstün gayretten dolayı hükümetimize ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. Maskemizi takalım, hayatımızı koruyalım. Sosyal Mesafeye uyalım, ömrümüzü uzatalım. Hijyene dikkat edelim Sağlıklı yaşayalım” ifadeleriyle mesaj verdi.
Galeri ve İnşaat Sektöründe faaliyet gösteren İş Adamı Oruç, yardım severliğiylede örnek davranış sergileyen bir anlayışa sahip.
Genç iş adamı Adnan Oruç yaşının genç olmasına rağmen ticarette hedeflediği başarıyı kısa zamanda yakaladı. 1990 yılında dünyaya gelen Adnan Oruç aslen İran Tabrizli olup eğitim hayatını İstanbul’da başlatıp Mısır Kahire’de noktaladı. 4 dil bilen Oruç, mütevazi kişiliği, hayırseverliği ile çevresinde sevilip sayılan bir iş insanı.

1
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
Başarılı genç iş adamı Adnan Oruç’tan Coronavirüs mesajı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin