BEKMEZ AKP ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BEKMEZ AKP ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADIProf. Dr. Selahattin Bekmez Gaziantep Üniversitesi’nden istifa ederek AKP Gaziantep Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Bugün öğleden sonra AKP İl Başkanlığına giderek aday adaylığı başvurusu yaptı.

Bekmez beraberinde ki heyetle AKP Gaziantep İl Başkanlığına giderek başvuru dilekçesini AKP İl Başkanı Eyup Özkeçeci’ye verdi.

Prof. Dr. Selahattin Bekmez yaptığı açıklamada, Gaziantep Üniversitesindeki 22 yıllık görevinden AKP’den milletvekili aday adayı olmak için istifa ettiğini söyledi.

25. Dönem milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa eden Bekmez açıklamasında şunları söyledi;

“22 yıldır severek yapmakta olduğum öğretim üyeliği görevimden ayrılmak zor olsa da, akademinin her aşamasında elde etmiş olduğum birikimi Gaziantep özelinde Türkiye genelinde kullanmam gerektiği düşüncesiyle böylesi bir karar almış bulunmaktayım. Ailem, dostlarımın fikrine ve istişaresine değer verdiğim büyüklerim ile yapmış olduğum uzun soluklu görüşmeler sonrasında karar verdim.

Neden AK Parti sorusuna gelince .. Son 12 yıla gelince iktisadi ve sosyal alanda, hem de kültürel dinamiklerde ne denli olumlu değişimler yaşandığı hepimizin malumudur. Türkiye’ye bu dinamizmi kazandıran parti olarak AK Partinin mutfağında yer almak, o dinamizmi solumak ve yeni Türkiye’nin 2023 vizyonunda ki hedeflere ulaşmada, çorbada tuzumuz olması gerektiğinin şahsım için bir zorunluluk taşıdığının farkına varmış oldum.

Daha ilerici ve daha sürdürülebilir gelişmişlik düzeyindeki yeni bir Türkiye’nin inşasında yer almak herkese nasip olmaz. Bu rolü öncelikle rabbim, sonrasında da Genel Merkezde ki büyüklerimiz ve Gaziantep’e gönül vermiş hemşerilerimizin bizlere layık görmesi durumunda, hizmet etmek amacıyla yola çıkmış bulunuyorum. Bu yolda çeşitli badirelerin ve zorlukların olduğunun da farkındayım. Ancak, var olan birikimimin ve bilgi düzeyimin bunları aşmamda yardımcı olacağının da fazlasıyla farkındayım.

Değişen dünya düzeninde itici güçlerin artık gelişmiş ülkeler değil, gelişmekte olan ülkeler olduğunu görmekteyiz. Bu gelişmekte olan ülkeler içerisinde de Türkiye’nin artık vagonluktan kurtulup, daha etkin lokomotif bir görev ifşa ediyor olması ve bunun AK Parti kadrolarca sağlanmış olması içeride ve dışarıda ki hasetçilerin kıskançlıklarını körüklemektedir. Son 12 yılda AK Parti iktidarı ile hem ekonomik hem de sosyal değişim rüzgârının önümüzde ki dönemlerde devam edeceğine olan inancım tamdır.

Milli gelirin 230 milyar dolardan 850 milyar dolara çıktığı, enflasyonun %30-40lar dan %8lere düştüğü bir Türkiye’den bahsediyoruz. Büyüme oranlarının tüm olumsuzluklara , dünyada ki ciddi durgunluklara ve kırılganlıklara rağmen , iyi seviyelerde seyrediyor olduğu yeni Türkiye’nin ve bunlarda payı olanların arasında olmayı nasıl istemezdim ki .. Bir nefer gibi çalışma arzusu ile yanıp tutuşan bu kadroların içinde olmak ne güzel. Çok şükür, çok şükür. Bu duygu ve düşüncelerle sözlerimi noktalarken, siz değerli hemşerilerime ve bizi candan ve sıcak karşılamalarıyla burasının evimiz olduğunu bir kez daha hissettiren Gaziantep il yönetimine de ayrıca teşekkür ediyorum.

Sizin desteklerinin hizmet aşkımızı ve sevdamızı daha da arttıracaktır. Saygılarımla”

BEKMEZ AKP ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BEKMEZ AKP ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin