BEŞLER GRUP’A 5 ÖDÜL BİRDEN…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BEŞLER GRUP’A 5 ÖDÜL BİRDEN…Beşler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Beşler Un, Beşler Makarna, Beşler Yağ (Ülfet), Beşyem ve Beşan Nişasta şirketleri ödüle doymuyor…

Gaziantep Sanayi Odası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’nde Beşler Grup şirketleri 5 ödül aldı.

28.12.2014 Pazar günü Şehitkamil Kültür Merkezi’nde düzenlenen Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’nde Beşler Makarna Un İrmik A.Ş. adına Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Çakmak,  Beşsan Makarna Gıda San.Tic.A.Ş. adına da Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çakmak, Beşler Gıda ve Kimya A.Ş. adına ödülü Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Çakmak, Beşyem Tarım Hayvancılık adına ödülü Remzi Çakmak ve Beşan Nişasta adına M.Emin Hafif ödül aldılar.

Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 1, İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 4 firması yer alan Beşler Grup, düzenlenen törende 5 ödül birden alarak yıldızlaştı.

Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Beşler Makarna Genel Müdürü Kemal Çakmak, ”İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye’nin En Büyük Sanayi Kuruluşları listelerinde yer alan 5 şirketimiz, Gaziantep Sanayi Odası tarafından da ödüllendirildi. Geçtiğimiz yıl düzenlenen törende, önümüzdeki yıl tüm firmalarımızın Türkiye’nin 1000 büyük sanayi kuruluşu arasında yer almasını hedeflediğimizi söylemiştik ve bu yıl bu hedefe ulaşmış olmaktan dolayı çok mutluyuz. Beşler Grup olarak üretimde ve ihracatta Gaziantep’e ve ülkemize değer katmaya devam ediyoruz. Gaziantep Sanayi Odası’na gerçekleştirmiş oldukları başarılı organizasyon dolayısıyla teşekkür ediyor, törende ödül alan tüm Gaziantepli firmaları yürekten kutluyorum.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BEŞLER GRUP’A 5 ÖDÜL BİRDEN…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin