BEŞLER GRUP’A ÜÇ ÖDÜL BİRDEN

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BEŞLER GRUP’A ÜÇ ÖDÜL BİRDENBeşler Grup, Gaziantep ve bölgenin dev ekonomik gücü olarak çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından ödüllendirilmeye devam ediyor. Son olarak, Beşler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Beşler Un, Beşler Makarna ve Beşyem şirketlerine Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)  tarafından ihracat rekortmeni ödülü verildi.

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından organize edilen, Türkiye Geneli en çok ihracat yapan GAİB üyelerinin ödüllendirildiği törende Beşler Grup şirketleri 3 ödül birden aldı.

GAİB Konferans Salonu’nda düzenlenen törende Beşler Makarna Un İrmik A.Ş. adına Yusuf Çakmak, Beşyem Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Remzi Çakmak ve Beşsan Makarna Gıda San.Tic.A.Ş. adına da Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çakmak ödül aldılar.

BEŞLER GRUP’A ÜÇ ÖDÜL BİRDENİSO tarafından açıklanan Türkiye’nin İlk 500 ve İkinci 500 Sanayi Kuruluşu listelerinde 3 firması yer alan Beşler Grup’a bağlı Beşler Gıda ve Kimya A.Ş. şirketi de geçtiğimiz günlerde Nizip’in ihracat birincisi ve vergi ikincisi olarak çok büyük bir başarıya daha imza atmıştı.

Beşler Grup adına bir değerlendirmede bulunan Beşler Makarna Genel Müdürü Kemal ÇAKMAK, “Beşler Grup olarak başarılarımızın ödüllendirilmesi bizleri mutlu ediyor. Yaşadığımız şehre ve ülkemizin gelişmesine katkı sağlıyor olmak, ihracat odaklı büyüyen Türkiye’nin yerel ve ulusal kalkınmasında önemli bir pay sahibi olmak bizler için gurur verici. Durmaksızın üretiyor, tüm dünyaya markalarımızı ihraç ediyor ve Türk mallarının dünyadaki imajının gelişmesine katkı sağlıyoruz. Teknoloji ve insan kaynaklarına yaptığımız yatırımlar ve ürünlerimizin yüksek kalite düzeyi ile tüm dünyada aranılan bir marka haline geldik. Beşler Grup adına törende ihracat rekortmeni ödülü alan tüm değerli ihracatçıları kutluyorum.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BEŞLER GRUP’A ÜÇ ÖDÜL BİRDEN

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin