Bitti Dediği Anda: Hayatında Yeni Bir Sayfa Açtı

featured
Bitti Dediği Anda: Hayatında Yeni Bir Sayfa Açtı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitti Dediği Anda: Hayatında Yeni Bir Sayfa Açtı

Gaziantep’te yaşayan, yemek borusu kanseri tanısı konulan 86 yaşındaki Ayşe Demir, Gaziantep Özel Hatem Hastanesi’nde Genel Cerrahi ve Kanser Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Selçuk Arslan tarafından uygulanan total gastrektomi + distal özefajektomi ameliyatı ile sağlığına kavuştu. Bitti Dediği Anda: Hayatında Yeni Bir Sayfa Açtı 

2 ay boyunca mide ağrıları çeken, son bir haftalık zamanda da yemek yiyemeyen, su dahi içemeyen Ayşe Demir, Gaziantep Özel Hatem Hastanesine başvurdu. Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Muzaffer Ertürk tarafından endoskopi yapıldı. Endoskopide yemek borusunun uç kısmında midenin ise giriş kısmında tümör olduğu tespit edilince Genel Cerrahi ve Kanser Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Selçuk Arslan tarafından ameliyata karar verildi. Ameliyatı başarılı geçen Ayşe Demir, 6 gün hastane de yattıktan sonra şifa ile taburcu edildi.

Son Zannedilen Başlangıçlar…

86 yaşındaki Ayşe Demir’in ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Gaziantep Özel Hatem Hastanesi Genel Cerrahi ve Kanser Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Selçuk Arslan “Ayşe hanım teyzemizin dizlerinde 86 yaşın yorgunluğunu kaldırabilmek için protezleri vardı. 2 aydır artarak devam eden yemekleri yutamama ve sonunda su bile içememe şikâyetleri zaten az olan takatini hepten azaltmıştı. Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Muzaffer Ertürk tarafından yapılan endoskopide yemek borusu ve midede kanser tespit edildi. Ameliyatı 3.5 saat süren profesyonel bir ekip başarısından ibaretti. Sonrası yine yorgun dizlerine ve koca yüreğine kalmıştı. 5 oğlu ile 2 kızının yeni bebekleri, şimdiki yaşlarını borçlu oldukları anneleriydi artık. Motivasyonunu sağladılar, inancını kaybettirmediler, yürüttüler, solunum egzersizlerini yaptırdılar. Servis hemşireleri, koca yürekleri ile desteklediler çok kıymetli hastalarını. Çok şükür ameliyattan 6 gün sonra, koca çınar, 7 yavrusunu yeniden kanatlarının altına almak üzere taburcu oldu ve döndü yuvasına. Nihayet ekibin her bir halkasının yüreğinde yine o tatlı huzur kaldı. Toplumda var olan kanser yolun sonudur, bıçak değerse hatalık yayılır gibi gerçek dışı ve çok tehlikeli batıl düşünceler yüzünden bazı hastalar tedavide geç kalıyor. Ayşe hanımın vefalı çocuklarına da bilime ve bize olan güvenlerinden dolayı ayrıca minnettarız. Allah bizleri hastalarımıza ve yakınlarına mahcup etmeden, ekibin tüm elemanlarının sadece şifaya vesile olmasını sağlasın inşallah “şeklinde konuştu.

Su İçebildiğim İçin Yemek Yiyebildiğim İçin Çok Mutluyum

Sağlığına kavuştuğu için çok mutlu ve minnettar olduğunu ifade eden Ayşe Demir; “2 aydır midemde göğüs kısmıma doğru ağrılarım vardı, şikâyetlerim git gide artıyordu, son bir haftada yemek yiyemez, suyu dahi yutamaz hale geldim. Çocuklarım beni Hatem Hastanesine getirdiler. Dr. Selçuk Bey ameliyatımı gerçekleşti. Ameliyatım başarılı geçti. Ayağa kalkıp yürüyebiliyorum, en önemlisi su içebiliyorum, yemek yiyebiliyorum. Dr. Selçuk beye ve ekibine minnettarım. ” dedi.

Annelerini sağlıklı bir şekilde eve götürecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Memik Demir, ” Anneme kanser teşhisi konulduğunu duyunca yıkılmıştım. Dr. Selçuk Bey ameliyat olması gerektiğini bizlere söyledi. Bizde annemizi ilk önce Allah’a sonrada Dr. Selçuk Beye emanet ettik. Annemin sağlığı çok iyi. Dr. Selçuk Bey bizimle çok iyi ilgilendi, güven veren biri, zaten pek çok yerden onun ve Hatem hastanesinin ismini söylediler. Allah onun gibi doktorların sayısını artırsın. Ne kadar teşekkür etsek az kalır.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bitti Dediği Anda: Hayatında Yeni Bir Sayfa Açtı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin