Büyükşehir Futbolcuları Mahmood Coffee Kitchen & Cake’te buluştu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

mahmood-cafeHafta sonu oynanacak kayseri Erciyes maçı öncesi Geleneksel hale dönüştürdükleri moral yemeği ve aile kaynaşmasının buluşma noktası bu kez Mahmood Coffee Kitchen & Cake oldu.

Büyükşehir belediyesi futbol takımı Mahmood Coffee Kitchen & Cake’de verilen moral yemeğinde bir araya geldi.

Mahmood Coffee Kitchen & Cake’de  verilen yemeğe, Başkan Yadımcısı Veli, yönetim kutulu üyeleri Mesut Acar, Mehmet Salih Öztürk, Hakkı Kılıç, Mesut Öztürk’ün yanısıra , Teknik direktör Bayram Bektaş, sportif direktör Büllent Bölükbaş, yardımcı antrenör ile idari personeller ve futbolcular katıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takımına ev sahipliği yapan Cengiz Altunkaya, Kamuran Altunkaya ve İzzettin Özel takıma başarılar diledi.

BEKTAŞ; “HER MAÇA AYRI TAKTİKLE ÇIKIYORUZ”

Her maça ayrı taktikle çıktıklarını ifade eden teknik direktör, Yemeği tertip eden yönetim kuruluna teşekkürlerini ifade ederken, taraftarlardan da hafta sonu yapacakları maç için destek istedi.

Birbirinden güzel yemek çeşitlerine hayranlıklarını gizleyemeyen futbolcular birde sürpriz yaparak yabancı futbolcu Nemanje KOJİC in doğum günü partisini düzenlediler. şaşkınlığını gizleyemeyen futbolcu “Happy Birtday Too You” Şarkısı eşliğinde pastasını kesti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Büyükşehir Futbolcuları Mahmood Coffee Kitchen & Cake’te buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin