Büyüyen ve gelişen marka; ANTEPSAN

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

gziantep-antepsanKısa sürede hızla markalaşma yolunda ilerleyen Antepsan Baklava firması ortaklarından Gökhan Gökgöz, Antepsan’ın amaçları, hedefleri ve hizmet kalitesi hakkında bilgiler verdi. Gökgöz vatandaşları da uyardı.

Doğal şeker pancarından yapılan şeker, keçi sütü, yumurta, harran ovasının sert buğday unu, afratokstin yani kanserojen maddeler içermeyen barak ovasının orijinal antep fıstığı orijinal bakır tepsilerde buluşarak eski taş fırınlarda hazır hale geliyor. Bu tarifi mümkün olmayan lezzeti doğal üretimiyle halka sunan önde gelen firması Antepsan Baklava ortaklarından Gökhan Gökgöz, firmalarının büyüme amaçları, hedefleri ve hizmet kalitesi hakkında bilgiler verdi.

“KUŞAKTAN KUŞAĞA BU LEZZETİ AKTARMAYI HEDEFLİYORUZ”

Kuşaktan kuşağa bu eşsiz lezzeti aktarmayı hedeflediklerini ifade eden Gökgöz, yeni ustalarda yetiştireceklerini belirterek şunları söyledi; “büyümedeki hedefimiz; kalitenin ve sağlıklı baklavanın öncelikle tüm Türkiye sonrasında ise dünyaya tanıtmaktır. Bildiğiniz üzere baklava ülkemizde Gaziantep’te coğrafi işaret olarak tescillenmiştir. Aynı zamanda Avrupa birliğinde de Gaziantep baklavası olarak tescillidir. Geçtiğimiz günlerde ise Gaziantep, gastronomi dalında, Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü’nün (UNESCO) “Yaratıcı Şehirler Ağına”(Creative Cities Network), girmiştir. Gaziantep mutfağının hem Türkiye Hem dünyada bu kadar ilgi görmesi ve takip edilmesi de firmamız üzerinde ayrı bir sorumluluk getiriyor. Bizler de firma olarak hem firmamızın adına hem de ilimizin sembollerinden olan baklavanın tanıtımı adına bu sorumluluğun bilincinde baklavayı en doğal haliyle yapmaya ve yeni ustalar yetiştirerek kuşaktan kuşağa bu lezzetin sürdürülmesine katkı sağlamak için çalışmaktayız.”

“EMEĞİN KAMPANYASI OLMAMALI!”

Gıda üzerinden yapılan kampanyalar hakkında da bilgiler veren Antepsan Baklava firması ortaklarından Gökhan Gökgöz, “Emeğin Kampanyası olmamalı” diyerek açıklamasına şöyle devam etti; “biz diğer firmaları rakip olarak görmüyoruz. Tüm firmalar baklava kültürüne hizmet eden bizim gibi aracılar. Temel olarak baklavanın yapılışı tüm firmalarda aynı. Kalite farkı bazı detaylarla ortaya çıkıyor. Kullanılan fıstıktan, sadeyağa, şerbetin sıcaklığından odun fırınında kullanılan odunların cinsine kadar çok ince ayrıntılar bulunuyor. Bazı ticari kaygılar nedeniyle bu ayrıntılara önem verilmediği de olabiliyor. Bizim öncelikli kaygımız müşteri memnuniyet olduğundan ticari kaygılarımız en son sıralarda geliyor. Tüm girdilerimiz tek tek en hassas şekilde kontrolden geçiyor. Amacımız baklavayı yapılabilecek en doğal ve sağlıklı haliyle müşterilere ulaştırmak. Biz firma olarak kendi sektörümüzde belirli bir kampanya kültürü oluşmasına sıcak bakmıyoruz. Çünkü emek yoğun ve karlılık düşük bir sektör. Emeğin kampanyası olmamalı!”

“HALKIMIZIN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR”

Baklava alırken dikkat edilmesi gereken konularda da vatandaşları uyaran Gökgöz, “baklava alırken mutlaka glikozsuz ürünleri tercih etmelerini öneriyoruz. Firmamızda kesinlikle bu tip yapay tatlandırıcı vb ürünler kullanılmaz. Müşterilerimiz baklavalarımızı dilediği laboratuarda inceletebilir. Tamamen doğal girdilerle yapılmaktadır. Doğal glikozsuz baklava soğuk havalarda şekerlenir, fakat halk arasında şekerlenen ürünün bayat/eski olduğu düşünülebilir. Glikozun başlıca etkisi şekerlenmeyi önlemektir. Evlerinizde de aldığınız baklava birkaç gün geçtiği halde şekerlenmiyorsa glikozlu olduğu düşünülebilir. Biz firma olarak güvenle yiyebileceğiniz ürünler üretiyoruz. Halkımızın sağlığı bizim için önemlidir. Önce sağlık!” dedi.

ANTEPSAN TÜRKİYE GENELİNE DE HIZLA YAYILIYOR

Gerek Gaziantep’te gerekse Avrupa’da başarılı işlere imza atmaya devam eden Antepsan Baklava Türkiye’deki hizmet ağını hızla büyütmeye başladı. Geçtiğimiz ay Gaziantep’te şube ağını çoğaltan Antepsan Baklava, artık Antalya’da altıncı şubesini açtı.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Büyüyen ve gelişen marka; ANTEPSAN

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin