CHP’NİN ‘’KUDRET’’İ VAR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’NİN ‘’KUDRET’’İ VAR2013 Yılının Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) seçimleri yapıldı.

Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan seçim’de AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayları yarıştı. Seçimde  Gaziantep’in  Şahinbey İlçesi’nin İl Genel Meclis Üyeleri ve Şahinbey İlçesi’nin muhtarları’ndan oluşan birlik, köylere hizmet götürecek. Birliğin Başkanı Şahinbey Kaymakam’ı Uğur Turan yaptığı açılış konuşmasında birlik beraberlik mesajları verdi. Turan, geçen dönemin, Birliği’ne yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederken yeni seçilecek Birlik Üyeleri’ne de başarı diledi.

Kudret Evran Seçime Damga Vurdu

Köy Muhtarları’nın, İl Genel Meclis Üyeleri’nin ve Kaymakam’ın oy kullandığı seçimde Cumhuriyet Halk Partisi’nin İl Genel Meclis Üyesi olan Kudret Evran seçimedamga vurdu. AK Parti’nin 2 İl Genel Meclisi Üyesi adayı olan Cuma Fedayi ve İsmail Denizci’yi aldığı oylarla geçen Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclis Üyesi Kudret Evran Köy muhtarları’nın da desteğiyle seçimlerden birinci çıktı.

Evran, Teşekkür Etti

Seçimlerden birincilikle çıkan Evran, yaptığı konuşmada; Bana oy veren, vermeyen herkese çok teşekkür ederim.  Beni buraya Halk’ım getirdi ve her zaman onların emrindeyim dedi. Seçimlerden önce Şahinbey İlçesinde bulunan bütün köylere gittiğini belirten Evran, muhtarların sorunlarını dinledim ve onlara benim neler yapabileceğimi anlattım, onlarda beni can kulağıyla dinlediler, ve şimdi seçimden birinci çıkarak burdayım dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP’NİN ‘’KUDRET’’İ VAR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin