CHP, gece mitinglerinde halkla buluşuyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP, gece mitinglerinde halkla buluşuyorYerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi semt ve mahallelerde gece mitingleri düzenleyerek vatandaşlarla bir araya geliyor. Farklı semtlerde düzenlenen mitinglerde halk başkan adaylarını coşku ile karşılıyor.

Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinde farklı mahallelerde düzenlenen gece mitinglerinde konuşan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akif Ekici yerel iktidara çok yaklaştıklarını ve halkın ilgisinden memnun olduklarını söyledi. Akif Ekici “ Halkımızdaki bu coşkuyu görünce seçimlerin sonucunun ne olacağını da anlıyoruz. Halkımız bize güveniyor ve belediyelerde görmek istiyor. Bize gösterilen bu ilgiye teşekkür ediyorum. Biz halkımıza güveniyor ve 30 Martta sandıktan CHP’nin başarılı ile çıkacağına inanıyoruz. Sözde değil gerçek uygulanabilir projelerimizle geliyoruz. Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanan halkımıza suyu ucuzlatmayı söz veriyoruz. Belediyeye geldiğimiz ilk gün suyun fiyatını %25 ucuzlatacağız. Yoksul halkımıza 10 tona kadar kullandığı suyun bedelini belediye olarak biz karşılayacağız. Yine yoksul halkımızda kadına verilmek üzere Gazi Kart hazırladık. Bu karta her ay 200 lira yükleyeceğiz ve halkımız bu parayı istediği gibi harcayabilecektir. Sosyal yardımları artırarak devam ettireceğiz. Taşeron işçiliği kaldırarak tüm çalışanları belediye şirketlerinde kadroya alacağız. Kenar mahallelere doğal gaz getirmek için gerekli girişimleri yaparak doğal gaz sobalarını ücretsiz olarak biz vereceğiz. Şehrimizin en önemli sorunlarından birisi olan imar sorunlarını şehri dört bir yandan imara açarak biz çözeceğiz. Şehri küçük bir alan sıkıştırarak rant sağlayanlara göz yummayacağız. Trafik sorununu 2 yıl içerisinde kökünden çözmek için projelerimiz hazır. Bize güveninin bize destek verin. Nasıl bir belediyecilik yapılırmış tüm Türkiye’ye bunu gösterelim” dedi.

Köyler ve kırsal alanlarla ilgili çok ciddi projeler hazırladıklarına dikkat çeken Akif Ekici, Büyükşehir belediyesi sınırları içerisine giren tüm köylerin mahalle statüsüne geldiğini ve merkezdeki mahallelere hangi hizmetler veriliyorsa köylere de aynı hizmetin götürüleceğini sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP, gece mitinglerinde halkla buluşuyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin