DELEGE YAZMIYORUZ SEÇİYORUZ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DELEGE YAZMIYORUZ SEÇİYORUZCHP Gaziantep İl Başkanı Ali Peri delegeleri üyelerin seçtiğini, şu anda yapılan işlemin seçim olduğunu ve CHP’de delegeleri masa başında ya da kapalı kapılar ardında yazma döneminin bittiğini söyledi.
Mahallelerde devam eden delege seçimleri nedeniyle sık sık partililere oy kullanmaları ve kendilerini temsil edecek insanları seçmek için sandık başına gitmeleri çağrısı yapan Peri “Herkes hür iradesi ile oyunu kullansın. Bu işi yapmak isteyen ve partiye faydalı olacak insanlara görev versin. Şimdi görev partililerde. Bu seçimde oy kullanmak Genel Başkan seçimine ve parti politikalarına kadar etki edecek bir zincirin başlangıcıdır.
Bu seçimde oy kullanmayan bir kişinin bence ilerde partiyi, yönetimi ve politikalarını eleştirme hakkı olmaz. Çünkü burada delege seçili ile başlayan zincir, ilçe, il ve parti yönetimini seçecek. Partiliyim diyen herkes bu önemli sorumluluğu yerine getirmeli. Ben bu seçimlerde sadece kadınlara ve gençlere destek verilsin istiyorum. Bu isteğimin dışında ne benim ne de başkalarının yönlendirmelerine kulak asmayın. Çalışacağına inandığınız kişileri seçin.
Biz CHP olarak delege yazmıyoruz. Delege tespit etmiyoruz. Delege seçiyoruz. Bizi temsil edecek insanları seçiyoruz. Çünkü bu seçimlerde kayıtlı tüm üyelerimizin oy kullanma hakkı var. Ve ben bu hakkı kullansınlar istiyorum. Benim bu seçimlerdeki görevim budur. Seçimler sağlıklı yapılsın. Dışardan müdahale olmasın ve tüm üyelerimiz oyunu kulansın. Tek isteğim bu.” şeklinde konuştu.
Gazilik bize verilmedi, biz Gazi olduk
Gaziantep’in ‘Gazilik Günü’nü de kutlayan Peri “Gazilik, şehrimizin ve insanlarımızın kanlarını vererek aldıkları bir ünvandır. Kimse kimseye iyilik olsun diye Gazilik ünvanı vermez. Böyle günlerin salonlarda ve rutin programlarla kutlanması anlamlı ve gereken bir etkinlik ama aynı zamanda artık unutulduğunu ve kanıksandığını üzülerek gördüğümüz Kurtuluş Ruhu’nun ve Gaziliğe giden yolda yaşananların da diri tutulması için gerçek adımlar atılmalı. Gazilik Antep’in isminin başındaki ünvandan ibaret değildir. Gaziantep dünyada bu ünvanı taşıyan tek şehirdir. Mustafa Kemal’in de söylediği gibi Antepliler sadece kendi şehirlerini değil, büyük bir hareketin fitilini ateşleyerek tüm ulusu kurtarmışlardır. Gazilik ünvanımız ve bu ünvanı kutladığımız gün, en çok sahip çıkmamız, öğrenmemiz ve öğretmemiz gereken değerimizdir. Bayramımız ve günümüz kutlu olsun.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DELEGE YAZMIYORUZ SEÇİYORUZ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin