Doç.Dr. Giritlioğlu: “GÜSEM Önemli Bir Misyona Sahip”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Üniversitesi’nin kamuya açılan yüzü olan ve yaygın eğitim içerikleri ile sertifika verme niteliğine sahip olan Sürekli Eğitim Merkezi (GÜSEM) Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. İbrahim Giritlioğlu, GÜSEM’in hem üniversite-sanayi işbirliğinde hem de üniversite yerel halk entegrasyonunda önemli bir misyona sahip olduğunu belirtti.

Doç. Dr. Giritlioğlu, GÜSEM bünyesinde ilkokul çocuklarına BİLSEM hazırlık kursu başta olmak üzere gençlere çeşitli gelişim kursları düzenlendiğini söyledi. Doç. Dr. Giritlioğlu bunun yanı sıra akademisyenlere, öğrencilere, sağlık sektörü çalışanlarına, hukukçulara ve sanayimize ihtiyaç odaklı ve amaca uygun zengin eğitim içerikleri geliştireceklerini ve bundan sonra, Gaziantep Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde Online eğitimler için gereken alt yapı ve stüdyo olanaklarına sahip olduğunu ifade ederek yenilikçi fikirler ve uygulamaların daha fazla hayat bulacağını söyledi.

Çevrimiçi eğitimlerin günümüz hayatına önemli düzeyde girdiğine vurgu yapan Doç. Dr. Giritlioğlu şunları söyledi: “Bölge kurumları ve halkımızın sunulan eğitimler için merkezimiz web sayfası ile sosyal medya hesaplarından bilgi alabileceği gibi doğrudan merkezimiz telefonlarını arayarak mevcut eğitimler hakkında bilgi alabilir ve eğitim taleplerini iletebilir” dedi.

Doç.Dr. Giritlioğlu: "GÜSEM Önemli Bir Misyona Sahip"

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Doç.Dr. Giritlioğlu: “GÜSEM Önemli Bir Misyona Sahip”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin