DOSTLUK MAÇINDA “BARIŞ” MESAJI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DOSTLUK MAÇINDA “BARIŞ” MESAJIUNİCEF ve AFAD tarafından organize edilen kamplar arası futbol turnuvasında birinci olan Suriyeli sığınmacılar futbol takımı, Gaziantep Polis Okulu futbol takımı ile dostluk maçında buluşurken ortak mesaj Suriye’de yaşanan savaşın bir an önce bitmesiydi.

Gazikent Sahası’nda yapılan karşılaşmayı, Gaziantep Vali Yardımcıları Nursal Çakıroğlu, Mehmet Taşdöğen, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Abdulkadir Gözegir, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Osman Metli, İl AFAD Müdürü Sinan Atakan ile polis okulu öğrencileri izledi.

Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Osman Metli; geçmiş yıllarda Halep Polis Okulu öğrencilerini misafir ettiklerini, amaçlarının yaşanan birliktelik ile topluma mesaj vermek olduğunu söyledi. Metli; “ilimizde valilik bünyesinde UNİCEF ve AFAD’ın organize etmiş olduğu kamplar arası futbol turnuvası sonucunda birinci gelen takımımızla, polis okulu futbol takımı olarak bir dostluk maçı yapmak istedik. Biz daha öncede Halep Polis Okulu öğrencilerini burada 15 gün misafir etmiştik ancak savaş nedeniyle biz oraya gidemedik. Halep Polis Okulu öğrencileri bizi bekliyor, temennimiz 2014 yılında savaşın son bulması ve bizimde oraya misafir olmamızdır. Amacımız iki ülke arasındaki kardeşliği biraz daha ileri götürmek, özellikle gençlerin birbirleriyle kaynaşmasını sağlamak ve burada yaşanan birliktelik ile topluma mesaj vermektir. Polis Okulu Spor Kulübü geçtiğimiz sene şampiyon olarak bir üst lige çıkmış, liginde en centilmen takımı seçilmiştir. Ben kulübün kurulmasında katkıları olan Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Abdulkadir Gözegir’e katkılarından dolayı ayrıca teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Abdulkadir Gözegir; spor adına, gençlik adına çok ciddi çalışmalar yaptıklarını, göreve geldikleri tarihten itibaren amatör spor kulüplerinin çok ciddi mesafeler kat ettiğini söyleyerek çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Nizip çadır kentinde kalan Suriyeliler’in vuruşu ile başlayan mücadeleyi Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri 3-1 kazandı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DOSTLUK MAÇINDA “BARIŞ” MESAJI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin