EMNİYET HIRSIZLARA GÖZ AÇTIRMIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EMNİYET HIRSIZLARA GÖZ AÇTIRMIYORGaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerince bir işyerinden değeri 119.000 TL olan malzemenin çalınması olayı ile ilgili şüpheli bir şahıs ve çalınan malzemeler yakalandı.

Gaziantep Çakmak mahallesinde gerçekleşen iş yerinden hırsızlık olayında, piyasa değeri 119.000 TL olan 3 takım 21 çift çerçeve kalıp, 2 takım 14 çift çizme kalıbı çalınma olayına ilişkin Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerinin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde bahse konu hırsızlık olayını gerçekleştiren 3 şahıs ve hırsızlık malzemeleri satın alan şüpheli bir şahıs çalınan malzemeler ile birlikte yakalandı. Hırsızlık olayını gerçekleştiren şahıslardan birinin üstünde 1040 gram esrar maddesi de ele geçirilirken,Yakalanan şüpheli şahıslardan ele geçirilen 119.000 TL değerindeki malzemeler olayın müştekisi vatandaşa teslim edildi.

Hırsızlık olayı ile ilgili 4 şüpheli şahıs yakalanırken, hırsızlık malı satın almaktan ifadesi alınan 1 şahıs Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla serbest bırakıldı. Hırsızlık olayının şüphelilerinden 2 şahıs Çocuk Şube Müdürlüğüne diğer 1 şahıs ise Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerince Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
EMNİYET HIRSIZLARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin