ENGELLİ BASKETBOLCULARDAN MÜTHİŞ SONUÇ: 79–53

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ENGELLİ BASKETBOLCULARDAN MÜTHİŞ SONUÇ: 79–53Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde mücadele veren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligin dördüncü haftasında kendi sahasında Adana Martı Engelliler Kulübü’nü 79–53 mağlup etti.

Gaziantep Kamil Ocak Spor Salonu’ndaki maça oldukça hızlı başlayan ev sahibi ekip, kaptan İbrahim’in basketleri ile ilk yarıyı soyunma odasına rahat bir şekilde gitti. Yeni transfer Musa ve İbrahim’in de etkili oyunu ile aradaki farkı açan Mavi beyazlı takım, maçı 79–53 kazanarak puanın 6’ya çıkardı. Güney temsilcisi bu skor ile averajla 5’ci sıraya yerleşti.

Maçı farklı kazanan takımını tebrik eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, bu başarının devam edeceğini belirtti.

Bu hafta deplasmanda Muş Engelli Kulübü’ne karşı oynayacaklarını ifade eden Göksen, bu maçın hazırlıklarına ise yarından itibaren başlayacaklarını belirtti. Lige yavaş yavaş alışmaya başladıklarını ve gerçek güçlerini ortaya koymaya başladıklarını açıklayan Göksen, “Biz ligi Şanlıurfa galibiyeti ile başladık. Ancak daha sonra Pendik ve Ankara Büyükşehir gibi iki güçlü takıma karşı oynadık. Bu maçları kaybettik. Bu hafta ise bizim üzerimizde bulunan Adana Martı Kulübü’nü yenerek ligde rahat bir nefes aldık. Bundan sonra kentimize ve taraftarlarımıza daha iyi sonuçlar alacağız.” diye konuştu.

Maçı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Aydıngüler ve Erol Hüner’in yanı sıra Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nden bir grup öğrenci de destek verdi.

Bu arada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, bu hafta deplasmanda Muş Engelli Spor Kulübü ile Pazar günü saat 13.00’da karşılaşacak.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ENGELLİ BASKETBOLCULARDAN MÜTHİŞ SONUÇ: 79–53

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin