Gülsan Holding

Gülsan Holding Hakkında

Başpınar (Organize) OSB Mahallesi O.S.B 1.Bölge 83102 Nolu Cad. No:16 Şehitkamil / GAZİANTEP

Firma Açıklaması

Gülsan Sentetik Dokuma Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Gülsan Holding’in temelini oluşturan Topçuoğlu Otomotiv 1934 yılında nakliye şirketi olarak Mustafa Hilmi Topçuoğlu tarafından kuruldu. 1976 yılında Gaziantep Başpınar Organize Sanayi Bölgesi’nde 3 bin metrekarelik alanda 40 işçisiyle birlikte sünger yatak üretim tesisleriyle sanayi işletmeciliğine başlandı.

Gülsan kurulduğu günden itibaren müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak dünya standartlarında, insan ve çevre dostu ürünler üretiyor. Tekstil sektörünün öncü kuruluşu olmanın verdiği sorumlulukla hareket eden Gülsan, 650.000 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 1.500.000 metrekarelik dev bir alanda yayılmış üretim tesislerinde, 2.500 çalışanıyla en son teknolojiye sahip makinalarla dünya kalite standartlarının en üst seviyesinde üretim yapıyor.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

İletişim
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin