Narkoz Haber

Firma Açıklaması

16.Aralık.2010 tarihinde Gaziantep yerel medyasına Narkoz Haber Gazetesi ile sizlere hizmet vermeye başladık. İlkeli, halkın sesine kulak veren, hiç kimsenin etkisi altında kalmayan tarafsız yayıncılığı benimsenmiş gazetemizde doğru habercilik anlayışıyla çıktığımız bu yolda sizlerin de görüş ve tavsiyeleri bizim için değerlidir. Biz eleştirinin insanları ve kurumları geliştirdiğine inanmaktayız.

Başak ajans olarak reklam, tanıtım ile firmamızın vazgeçilmezi olmak için çaba harcayarak sizlere yeni bir hizmet daha sunacağız. Öncelikle her zaman insani ilişkilerdir. Hem gazetemiz, hem de ajans olarak sizlerle tanışmak “Bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır” mantığı ile hareket ederek sizlerle dostluk kurmak ilkelerimiz arasındadır. Hizmetlerimiz Başak Ajans’la daha etkin bir şekilde devam etmekte ve edecektir.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

İletişim
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin