Teymur Continental Hotel

Teymur Continental Hotel & Convention Center Hakkında

Gazimuhtarpaşa Bul.9. Cd. No: 33 Şehitkamil / Gaziantep

Firma Açıklaması

Teymur Continental Hotel & Convention Center olarak, özverili çalışma prensibi ile hareket edip, misafirlerimizle birlikte 8 yılı geride bıraktık.

Bu süre zarfında misafirlerimize modern ve konforlu bir otel rahatlığı yaşatmanın yanı sıra, değerlerimizi de korumaya özen göstererek, turizm sektörüne katkıda bulunmayı sürdürüyoruz.

Sizleri özel hissettirmek öncelikli hizmet anlayışımız olduğu için, otelimizde konakladığınız her günde konfor ve rahatlık vaadinde bulunuyoruz.

Aynı zamanda düğün, mezuniyet kutlamaları, yorucu iş toplantıları ardından dinlenme için ya da sevdiklerinizle geçirilen bir akşam yemeği için de her zaman yanınızdayız.

Elde ettiğimiz başarımızda en büyük emeğe sahip olan çalışanlarımıza ve siz misafirlerimize teşekkür ediyor, daha nice başarılara hep birlikte ulaşmayı hedefliyoruz.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

İletişim
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin