Sanko Park | Alışveriş Merkezi

Sanko Park | Alışveriş Merkezi Hakkında

Sarıgüllük, Mareşal, Fevzi Çakmak Blv., 27060 Şehitkamil / Gaziantep

Firma Açıklaması

2009 yilinda faaliyete baslayan Sanko Park, toplam 127.489 m2 insaat alani ve 55.760 m2 kiralanabilir alani ile bünyesinde her ihtiyaca yanit veren 180 adet magaza bulundurmaktadir.

Sanko Holding ve Rönesans Holding ortakligi olan Sanko Park Alisveris Merkezi, 2016 yili Agustos ayi itibariyle, Konukoglu ailesinin tüm hisseleri devralmasi ile Sanko Holding bünyesine geçmistir.

Sanko Park’ta, 3.389 m2 alani ve 10 adet sinema salonu ile hizmet veren Avsar Sinemalari’nda vizyondaki filmleri takip ederken, Play Park tarafindan isletilen 4.271 m2 alana sahip bowling ve eglence merkezi ile gençlere eglenceli vakit geçirme imkani sunuluyor.

1.600 m2 alanda hizmet veren Mars Athletic Club ile spordan vazgeçemeyenler için donanimli bir spor salonuna sahip olan Sanko Park, saglikli yasamdan vazgeçmeyenler için hizmet veriyor.

Sanko Park Alisveris Merkezi’nde yer alan Sanko Sanat Galerisi, Güneydogu Anadolu Bölgesi’nin ilk özel sanat galerisi olma özelligi tasiyor. 2021 yilina kadar toplamda 600’den fazla sanatçi tarafindan hazirlanan 470 sergiye ev sahipligi yapan Sanko Sanat Galerisi, iki kez de uluslararasi sanat çalistayi düzenlenmesine öncülük etmistir.

1.200 araç kapasiteli kapali otoparkinin yaninda 50 araç kapasiteli Vale Park ile ziyaretçilerini agirlayan Sanko Park, ziyaretçilerine ayricalikli hizmet sagliyor.

1.500 çalisani ve 20 kisilik yönetim kadrosu ile her alanda en iyi hizmeti saglamayi hedefleyen ve kuruldugu günden bugüne pek çok ödüle layik görülen Sanko Park Alisveris Merkezi, AMPD’den 2010 – 2011 yillarinda ‘’Yilin Insan Kaynaklari Uygulamasi’’ kategorisinde mansiyon ile ödüllendirilmeye hak kazanmistir.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

İletişim
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin