M1 Gaziantep

M1 Gaziantep Hakkında

Karacaahmet Mh. Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı No:129 Şehitkamil / Gaziantep

Firma Açıklaması

METRO PROPERTIES, toptan ve gıda perakendesinde uluslararası bir lider olan METRO AG’nin gayrimenkul kuruluşudur. METRO PROPERTIES tam 35 ülkede faaliyet göstermektedir ve dünya çapında 150,000 kişilden fazla bir kadroya sahiptir. METRO PROPERTIES, toptan ve perakende sektöründe sahip olduğu kapsamlı deneyimi, gayrimenkul alanındaki geniş tecrübesi ve istikrarlı uygulama becerileri ile fark yaratmaktadır. Yeni yatırımlarda olduğu kadar, modern toptan ve perakende mağazacılığın ve ayrıca karma projelerin gelişiminin desteklenmesinde de iyi bir iş ortağıdır. METRO PROPERTIES, hem ulusal hem uluslararası düzeyde, aktif ve değer katan bir varlık yönetimi sunar; yatırımcılar, kiracılar ve müşterileri, dünya çapında uzman bir destek ile karşılaşırlar. Almanya’daki genel merkezinden başka şirket, Polonya ve Türkiye’de hizmet vermektedir. Diğer ülkelerde şirketin bölge temsilcilikleri ve METRO PROPERTIES çalışanları bulunmaktadır.

MP Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri A.Ş. Türkiye Portföy:

Toplam arsa alanı 1.041.079 m²

Toplam kiralanabilir alan 383.425 m²

Toplam 17.143 araçlık otopark,

6 Alışveriş Merkezi (Adana, Bursa, Gaziantep, Konya, İstanbul Kartal ve Beylikdüzü)

20 METRO Cash&Carry mağazası

MP Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri A.Ş. METRO AG’nin gayrimenkul yönetim şirketidir.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

İletişim
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin