GAZİANTEP – ALMANYA KÖPRÜSÜ DEĞİŞİMLE BAŞLIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEP - ALMANYA KÖPRÜSÜ DEĞİŞİMLE BAŞLIYORTürkiye Almanya ve Avrupa’da 21 bin dağıtım ağına sahip olan yayın organı “ GAZİANTEP DEĞİŞİM RÜZGÂRI” dergisi ile Başak Ajans arasında protokol imzalandı.

Avrupa’da ve Türkiye’de yayın yapan “GAZİANTEP DEĞİŞİM RÜZGÂRI” dergisinin Bölge Temsilciliği protokolü taraflar arasında imzalandı. Gaziantep ve Avrupa arasında köprü olacak değişim Gaziantep’te Başak Ajans’la devam edecek. Almanya’da yayın yapan dergi Avrupa’da Gaziantep’in tanıtımı açısından hem kültürel hem de ekonomi alanında etkili olmasının yanı sıra kardeş şehirlerle manevi bağların güçlenmesinde büyük rol oynuyor.

Değişim Rüzgârı imtiyaz sahibi Ökkeş Toy “Gaziantepliler olarak Almanya’da çok büyük bir değişim Rüzgârı yakaladık. Almanya’da yaşayan Gaziantepliler olarak kurduğumuz dernek kendimizi tanıtma ve Avrupa’da etkinliğimizi yani Gaziantep kültürünü tanıtmamız açısından çok büyük bir rol üstlendi. Bu değişim rüzgârına yayın organımız olan dergimizi de ekledik. 1 yaşına giren dergimizin Bölge temsilciliğini Başak Ajans’a aramızda imzaladığımız protokolle teslim ettik. Her iki taraf için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor ve üstlendiğimiz misyonumuza katkı sağlayacağını düşünüyoruz” dedi.

Gaziantep’in Turizm kenti olabilmesi için daha çok tanıtıma ihtiyacı olduğunu belirten Başak Ajans ve Narkoz Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Mezine Sırakaya “Gaziantep Sanayi alanında çok büyük yol kaydetmesine rağmen Turizm alanında bu başarıyı sağlayamamıştır. Çok büyük bir kültür ve tarihi dokuya sahip olan, dünya mutfakları ile yarışabilecek yemek kültürü ve müzeler şehri olan Gaziantep’in Avrupa’da kendini daha iyi ifade edebilmesi ve Turizm şehri olabilmesi için bu tür yayın organlarının olması gerekir. Ajans olarak Güneydoğu ayağını temsil etmek bizi şereflendirdi. Gaziantepli iş adamlarımızın Avrupa’da etkin olabilmeleri ve ürünlerini tanıtabilmeleri için Avrupa ve Türkiye’de toplamda 21 bin dağıtımı olan dergimizi kullanmalarını öneriyorum. Umarız yeni imzaladığımız protokolle etkin bir süreç yakalar başarılı işlere imza atarız. Bende her iki taraf için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİANTEP – ALMANYA KÖPRÜSÜ DEĞİŞİMLE BAŞLIYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin