Basketbolcular Royal Halı’da

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Basketbolcular Royal Halı’da

Royal Halı Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, sezonun ana sponsoru olan Royal Halı’nın fabrikası’nı ziyaret etti.

BEKO Basketbol Ligi’nde Gaziantep’in ve bölgenin tek temsilcisi olan Royal Halı Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, sezonun ana sponsoru olan Royal Halı Fabrikası’nı ziyaret etti. Royal Halı Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı Başkanı Metin Uzer, Basketbol Takımı yöneticileri, teknik heyet ve sporcular Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu ve Royal Halı Yönetim Kurulu Üyeleri eşliğinde fabrikayı gezdiler. Basketbol takımı oyuncularının kendileri için hazırlanan show alanında Ebru Halı yaptıklarını gezi sonunda, Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, gezinin ardından teknik ekibe ve sporculara Ebru Halı hediye etti.

Sporcuların yaptığı Ebruyu beğenen Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, “Bu takıma sponsor olmaktan ve sporcuları fabrikada ağırlamış olmaktan çok mutuyum. Ligde bu takımın başarılı olacağına inanıyorum. Şimdiden Royal Halı Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı’na BEKO Liginde başarılar diliyorum” dedi. Royal Halı Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı Antrenörü Doğan Deniz ise, takımı adına Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu ve yönetim Kurulu’na teşekkür ederek, “Royal Halı’nın ve yönetimin ,Ayrıca  bize olan desteklerini esirgemeyen taraftarımızın emeklerini, başarılı bir bir sezon geçirip boşa çıkartmayacağız” dedi.

Royal Halı Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı 4-5-6 Ekim 2012 tarihlerinde oynayacağı Türkiye Kupası Grup Eleme Maçları için yarın Adana’ya hareket edecek. Hafif sakatlığı bulunan Andre Collins dışında Türkiye Kupası öncesi takımda bir eksik bulunmuyor. İlk kez Türkiye Kupası’nda mücadele edecek olan Royal Halı Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı’nda hedef grubu ilk iki sırada tamamlayıp, çeyrek finale yükselmek. Takım Türkiye Kupası’nda 4 Ekim Perşembe saat 20:15 Anadolu Efes ile, 5 Ekim Cuma saat 20:15’de Pınar Karşıkaya ile ve 6 Ekim Cumartesi ise saat 18:15 Mersin BŞB ile mücadele edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Basketbolcular Royal Halı’da

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin