Gaziantep’in yeni logosu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, odalar ve birçok sivil toplum kuruluşunun işbirliğiyle marka şehir Gaziantep’e yeni logo yapıldı.

Gaziantep’in “Türkiye’nin üretken insanları, görülesi, yaşanılası ve daha üretken bir şehir” olarak konumlandırıldığı yeni logoda, ayrıca, kentin tarih boyunca her zaman üretken olduğuna dikkat çekildi.

Büyükşehir Belediyesi başkanlığında, Valilik, sanayi ve ticaret odaları ile önemli paydaşların tümünün dahil edilerek hazırlandığı logo, havaalanı terminalinde, tramvay ve otobüslerde Büyükşehir Belediyesinin projelerinde ve yerel meslek odalarının tanıtımında kullanılabilmesi için 8 farklı şekilde tasarlandı.

Hazırlanan logoların içerisinde, Antep fıstığı, baklava, hayvanat bahçesi, ulaşım, kebap, Gaziantep aşkı, el sanatı, organik simgeler de yer alıyor.

Ayrıca, Gaziantep’in görsel kimliğini, tasarım prensiplerini, logonun doğru kullanım şekillerini anlatan bir kılavuz da hazırlandı.

Gaziantep için Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde tasarlanan yeni logo, 8 Şubat’ta Gaziantep Üniversitesi’nde yapılacak toplantıyla kamuoyuna tanıtılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep’in yeni logosu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin