Gaziantep’te “Muhtar Akademisi” kuruluyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

akademi-muhtar--gaziantepGaziantep Büyükşehir Belediyesi, mahalli yönetimlerde toplam kaliteyi artırmak ve daha etkin bir yönetim sağlayabilmek için “Muhtar Akademisi” kurdu.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fikret Murat Tural, yaptığı açıklamada, akademi kapsamında merkez ve ilçelerdeki muhtarlara, Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde akademisyenler tarafından eğitim verileceğini söyledi.

Eğitimlerde, Türkçe, kişisel iletişim becerileri, halk sağlığı, uyuşmazlık arabuluculuk, insan hakları, kamu yönetimi, liderlik ve temel bilgisayar gibi konuların anlatılacağını belirten Tural, şöyle konuştu:

“Mahalli yönetimle ilgili kalitenin daha da yükseltilmesi ve daha etkin bir yönetim sağlanabilmesi için muhtarlarımıza akademik düzeyde eğitim vermek için harekete geçtik. Eğitim, 7 Mart Pazartesi günü başlayacak. Haftada 4 gün iki grup şeklinde gerçekleşecek eğitimler, muhtarlardan talep geldikçe devam edecek.”

Eğitimin tamamlanmasının ardından mezuniyet düzenleneceğini aktaran Tural, “Muhtarlarımız sertifikalarını cübbe giyerek Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in katılacağı törende alacaklar” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep’te “Muhtar Akademisi” kuruluyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin