GKV ÖZEL LİSELERİ KARİYER GÜNLERİ BAŞLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GKV ÖZEL LİSELERİ KARİYER GÜNLERİ BAŞLADIGaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Kariyer Günleri etkinliği kapsamında,  öğrencileri kariyer seçimlerine hazırlamak ve gelecekleri ile ilgili kararlara ışık tutmak amacıyla alanlarında başarılı olmuş ve isim yapmış uzmanları konuk etti.

Etkinlikte, değerli kariyer uzmanları Prof. Dr. Levent Elbeyli tıp doktorluğu ve Tıp Fakülteleri, Diş Hekimi Lütfi Mumbuç, diş hekimliği ve Diş Hekimliği Fakülteleri, Eczacı Deniz Kuzudişli, eczacılık mesleği ve Eczacılık Bölümü, Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Yeşim İşgüzar ise Diyetisyenlik mesleği ve öğrenim koşulları konularında GKV öğrencilerine bilgiler verdi. Konuşmacılar öğrencilerimize üniversiteye nasıl hazırlanılması gerektiğini, mesleklerinin zorluklarını, avantajlarını, ekonomik koşullarını, sosyal statü olarak yerlerini, mesleğin geçmişini, bugününü ve geleceğini bütün yönleriyle anlattılar. Kariyer Günleri etkinliğini çok yararlı bulan öğrencilerimiz, bazıları Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları mezunu olan konuşmacıları ilgiyle dinlediler ve çeşitli sorular yönelttiler. Programın sonunda konuşmacılara GKV Özel Okulları adına çiçek takdim edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GKV ÖZEL LİSELERİ KARİYER GÜNLERİ BAŞLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin