GTO MECLİSİ EZBER BOZDU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GTO MECLİSİ EZBER BOZDUGTO Meclisinin aldığı kararla 2014 yılından itibaren Odaya borcu bulunmayan üyeler, Oda sicil kayıt sureti, faaliyet belgesi, ticaret sicil Gazetesi suret tasdikleri, Oda Levhası, Oda kimlik Belgesi, meslek gruplarına göre üye listesi, meslek komite karar Suret tasdiklerini ücretsiz olarak alabilecekler.

Gaziantep Ticaret Odası’nın Aralık ayı olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Ali Yener’in başkanlığında gerçekleştirilirken, 2014 tahmini bütçesi meclis tarafından oybirliğiyle kabul edildi.

Meclis Başkanı Ali Yener, meclis toplantısında yaptığı açılış konuşmasında, Mayıs ayında yapılan organ seçimlerinin ardından görev başlayan meclisin Bölgenin, Gaziantep’in en büyük ve en etkin sivil toplum kuruluşu olarak birlik ve beraberlik içerisinde ekonomiden, sosyal hayata, spordan etiğime bütün alanlarda önemli çalışmalara imza atarak etkin olmaya devam ettiğini söyledi. GTO Meclis Başkanı Yener, yeni dönemde de meclisin birlik ve beraberlik içerisinde proaktif şekilde çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Ekonomik gelişmeleri ve gündemdeki konular başta olmak üzere GTO’nun geçtiğimiz ay yaptığı çalışmalarla ilgili meclis üyelerini bilgilendiren Gaziantep Ticaret Odası (GTO)  Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Geçtiğimiz ay içerisinde ağırlığı sektörel toplantılara verdiklerini, Akaryakıt, Hayvancılık ve Yem sektöründeki sorunların tartışıldığı toplantıların yanı sıra, otomotiv ve otomotiv yan sanayi sektöründe faaliyet gösteren Oda üyelerine iş Sağlığı ve Güvenliği konularında bilgilendirildiğini, Halı sektöründe faaliyet gösteren firmalarla Uluslararası Ortadoğu Fuarının değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirdiğini söyledi. GTO Başkanı Bartık, bundan sonra yapılacak olan Uluslararası Ortadoğu Halı Fuarı’nın Alman fuar şirketi tarafından yapılacağını sözlerine ekledi.

YENİ YILDA ODA HİZMETLERİNDE KREDİ KARTI UYGULAMASI BAŞLIYOR

GTO Başkanı Bartık, yeni yıl itibariyle Odadan yapılacak tüm belge ve hizmet bedelleri kredi kartı ile de tahsil edileceğini, bununla ilgili alt yapı çalışmalarında son aşamaya gelindiğini, belirterek, “ Bundan böyle üyelerimiz, Odaya geldiklerinde başka bir yere gitmeden tüm işlemlerini Odadan tamamlayabilecekler. Amacımız üyelerimizin daha kaliteli hizmet almasını sağlamaktır” dedi.

Vergi Dairesine yatırılan Ticaret Sicil Harçlarının yanısıra  Ticaret Sicil Gazetesi için bankaya ödenen ilan ücretinin yeni yıldan itibaren Odada tahsil edilmesi için çalışmaların aralıksız devam ettiğini ve bu konuda son aşamaya geldiğini dile getiren  GTO Başkanı Bartık, “ Vergi Dairesine yatırılan harçlar için artık üyelerimiz Vergi Dairesine gitmek zorunda kalmayacak. Çünkü yaptığımız çalışma ile artık Vergi dairesine yatırılan harçlar Odamızda tahsil ediliyor. Yeni yılda üyelerimiz Ticaret Sicil Gazetesi ilanlarının ücretlerini ödemek için bankaya gitmek zorunda kalmayacak. Yeni yılda üyelerimizin Ticaret Sicil Gazetesi ilanları için bankalara ödedikleri ücretlerin odamızda tahsil edilmesi için bankalarla görüşmelerimiz sürüyor. Bu konuda bankalarla yaptığımız görüşmelerde olumlu sonuç aldık ve bu çalışmamız son aşamaya gelmiş bulunuyor. Yeni yılda Odadan yapılacak tüm belge ve hizmet bedelleri ile Banka işlemlerinin Odamızda gerçekleştirilmesi ile üyelerimiz bütün işlemlerini Odadan ayrılmadan yapabilecekler” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GTO MECLİSİ EZBER BOZDU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin