HKÜ Çocuk Üniversitesi Mezuniyet Töreni Yapıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HKÜ Çocuk Üniversitesi Mezuniyet Töreni YapıldıHKÜ Çocuk Üniversitesi Mezuniyet Töreni, 08 Şubat 2014 tarihinde HKÜ Hukuk Fakültesi Amfisinde gerçekleştirildi.

Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Asım Güzelbey, Şahinbey Kaymakamı Sn. Uğur Turan, Şehitkâmil Kaymakamı Sn. Mehmet Aydın, Oğuzeli Belediye Başkanı Sn. Bekir Öztekin, Polis Okulu Müdür Yardımcısı Sn. Yılmaz Sarıcı, basın mensupları ve aileler katıldı.

Tören HKÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz’ın açılış konuşmasıyla başladı. Sayın Yılmaz; “Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin desteklediği, Hasan Kalyoncu Üniversitesinin ev sahipliğini yaptığı Çocuk Üniversitesinin mezuniyet törenine hoş geldiniz şeref verdiniz. Bu gün burada sizlerle birlikte olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade ediyor; hepinizi şahsım ve üniversitem adına saygıyla selamlıyorum” dedi.

Konuşmasına devam eden Yılmaz;” Bugün ailelerin yapacağı en önemli yatırım, çocuklarına iyi bir eğitim imkânı sağlamaktır. Çocukların eğitimi sadece ailelerin ve Milli Eğitim bakanlığının görevi değildir. Günümüz yeni nesil üniversite anlayışında yaşam boyu eğitim esastır. Üniversitelerin eğitim öğretim ve araştırma geliştirme yanında sosyal sorumluluk görevi de bulunmaktadır. Hasan Kalyoncu Üniversitesi bu kapsamda Anne ve Çocuk Üniversitelerini faaliyete geçirmiştir” dedi.

Rektör Yılmaz; “Değerli misafirler bugün mezun olacak öğrencilerimize (80 mezun) hayatlarının geri kalanında başarılar diliyorum. Umarım ki buradan mezun olanlar yaşamlarının sonuna kadar Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mezunu olmanın haklı gururunu yaşayacaklardır. Yine umarım ki 10 sene sonra tekrar bu sıralarda ve bir üniversite mezunu olarak diplomalarını almalarını istiyorum. Geleceğin avukatlarını, mühendislerini, mimarlarını karşımda görmekten çok mutluyum. Değerli Hasan Kalyoncu Çocuk Üniversitesi mezunları sizleri tebrik ediyor ve sizlerle gurur duyuyorum. Rabbim ufkunuzu açık başarınızı daim etsin” dedi.

Program, yapılan protokol konuşmalarının ardından öğrencilere belgelerinin verilmesi ve kep atma töreni ile devam etti.

Mezuniyet töreni, keplerin coşkulu bir şekilde havaya atılması ile sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
HKÜ Çocuk Üniversitesi Mezuniyet Töreni Yapıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin