HKÜ ÖĞRENCİLERİ ENGELİLER İÇİN BAKIN NE YAPTI!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HKÜ ÖĞRENCİLERİ ENGELİLER İÇİN BAKIN NE YAPTI! Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKU) Öğrencileri Gaziantep Bedensel Engelliler Spor Kulübü Lokalinde,  engellilere kendi elleri ile kahvaltı hazırladı. Hafta sonu kahvaltıda engellilerle buluşan öğrenciler,  herkesin bir engelli adayı olduğuna dikkat çekti.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Elektrik – Elektronik bölümü öğrencisi grup başkanı Göknur Özdemir,  “geleceğin mühendis adayları olarak engellilerin yaşamlarının içerisinde yer alarak onlara nasıl faydalı olabiliriz sorusuna yanıt arıyoruz” dedi.

Özdemir yaptığı açıklamada,  “Bu sabah engelli arkadaşlarımızla kahvaltı da buluştuk. Onların sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek ve onların sorunlarını bir nebzede olsa paylaşmak istedik . İnsan olarak onlara gereken önem ve ilgiyi göstermediğimizi düşünüyorum . Bu şekilde en azından kendi eksiğimizi tamamlamaya çalıştık . Çok hoş ve güzel anlar yaşadık . Hepimiz birer engelli adayıyız, geleceğin mühendis adaylarıyız ileride çalışacağımız yerlerde onların ihtiyaçlarına uygun bir şekilde projeler üretmek, onları anlayabilmek ve destek olmak istiyoruz. Belki bu yaptığımız örnek teşkil eder ve bundan sonra daha duyarlı hareket edilir” ifadelerini kullandı.

HKÜ ÖĞRENCİLERİ ENGELİLER İÇİN BAKIN NE YAPTI!Gaziantep Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Köse, Hasan Kalyoncu Üniversitesi öğrencilerinin örnek bir davranış sergilediğini belirterek, “Genç neslin bu kadar duyarlı olması bizim açımızdan sevindirici. Lokalimizde kendi elleri ile bize kahvaltı servisi yaparak bizimle kahvaltı yaptılar. Sorunlarımızı dinlediler. Bu çok güzel bir davranış!  Ben bu kahvaltıda emeği geçen öğrencilerimize ve iş adamı Hayati Çelik’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi öğrencileri, engelli bireyleri hayatını kolaylaştırmak için yaşanabilir şehirlerin planlanmasında mimarlara, mühendislere daha çok görev düştüğünün altını çizdiler ve engellilerin yerine 1 dakikada olsa kendimizi koymalıyız dediler.

Gaziantep Bedensel Engelliler Spor Kulübü üyeleri güzel bir kahvaltının ardından öğrencilerle sohbet ederek sorunlarını paylaştı.

HKÜ ÖĞRENCİLERİ ENGELİLER İÇİN BAKIN NE YAPTI!

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
HKÜ ÖĞRENCİLERİ ENGELİLER İÇİN BAKIN NE YAPTI!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin