HKÜ’lü öğrencilerden Halep’e yardım eli

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son günlerde Halep’te yaşanan olaylar karşısında yardıma ihtiyacı olan insanlar için, Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) öğrenci kulüplerinin destekleriyle toplanan yaşam malzemelerinin bulunduğu “Halep İçin Yardım Tırı” Halep’e gidecek konvoya katılmak üzere HKÜ’den yola çıktı.

HKÜ öğrenci kulüplerinin bir araya gelerek topladığı gıda maddeleri, mont, kıyafet, bot, eldiven, bere, battaniye, pamuk gibi insani yardım malzemelerini taşıyan yardım tırı HKÜ’den Halep’e gitmek üzere hareket etti. Tırın, Halep’e gitmesi ve yardım konvoyuna katılması için Kızılay’a teslim edildi.

“Tüm Öğrencilerimle Gurur Duyuyorum”

Halep’e gidecek olan yardım tırı ile ilgili olarak konuşan HKÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz: “Hepimizin bildiği üzere Halep’te yaşayan insanlar türlü sıkıntılarla yaşam mücadelesi veriyor. Şuanda Halep’te bulunan insanlar; çeşitli gıda maddesine, mont, kıyafet, bot, eldiven, bere, battaniye, pamuk gibi yaşam malzemelerine ihtiyacı bulunuyor. Tüm öğrencilerimle gurur duyuyorum. Çünkü Halep’te yaşanan olaylara karşı öğrencilerimiz bir araya gelerek çeşitli yaşam malzemeleri toplayıp, Halep’e göndermek için yoğun çaba sarf etti. Bizler de öğrencilerimizle beraber Halep’te ki olaylara seyirci kalmayarak, Hasan Kalyoncu Üniversitesinden göndermek üzere tıra çeşitli yaşam malzemeleri yükledik. Temennimiz en kısa süre içerisinde tırdaki yaşam malzemelerinin ihtiyaç sahiplerine ulaşması yönündedir” dedi.

“Dualarımız Sizinle”

HKÜ Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Haluk Kalyoncu, Halep’e gönderilen yardım tırı ile ilgili olarak şu ifadelere yer verdi: “Komşumuza destek için, üniversitemiz bünyesinde ki tüm öğrenci kulüplerimizin yardımlarını Halep konvoyuna dâhil ediyoruz. Dualarımız sizinle”.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
HKÜ’lü öğrencilerden Halep’e yardım eli

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin