HOKEY FEDERASYONU YÖNETİMİ ŞİRAN’I ZİYARET ETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HOKEY FEDERASYONU YÖNETİMİ ŞİRAN’I ZİYARET ETTİTürkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan ve beraberindeki heyet Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, “Genç yaşta önemli bir görev üstlenen ve görevini layıkıyla yerine getiren başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda hemşerimiz olan Federasyon Başkanımızın bu ziyareti bizi çok onurlandırdı. Başkanımız Gaziantep ve Türkiye için elinden gelen gayreti gösteriyor. Bu ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.   Dünya hokeyinin ilk kez milli takım ile karşılaştığını söyleyen Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan ise “Temsil ettiğimiz makamın hakkını vererek başarılarla dolu dönemler geçiriyoruz. Dünya hokey kamuoyu ilk kez Türk takımlarının başarısıyla karşılaştı. Milli dava olarak gördüğümüz milli takım seçmelerini hakkaniyetle yaparak en iyilerin seçilmesini istedik ve böyle oldu. Hakkaniyetle işin ehli hocalarımızın yaptığı seçimlerle milli takımlarımız kurulunca beraberinde uluslararası arenalarda başarılar gelmeye başladı. Siz değerli müdürümüze de federasyonumuz adına hokeye göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim” diye konuştu. Ziyaretin sonunda Karakan ve beraberindeki heyet İl Müdürü Şiran’a plaket ve 27 numaralı forma hediye ederek ziyareti sonlandırdı.

HOKEY FEDERASYONU YÖNETİMİ ŞİRAN’I ZİYARET ETTİ

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
HOKEY FEDERASYONU YÖNETİMİ ŞİRAN’I ZİYARET ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin