İŞ MERKEZİNDE YANGIN

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İŞ MERKEZİNDE YANGINGaziantep Gaziler Caddesi’nde Hacı Büyükbeşe iş merkezinde sebebi henüz belirlemeyen yangın çıktı. Çok sayıda yaralı ve ölü var.

Gaziantep Gaziler Caddesi’nde can pazarı yaşanıyor. Yangının trikotajcıların yoğun olduğu Hacı Büyükbeşe iş merkezinde çıktığı öğrenildi. 3 katlı olan iş merkezinin içerisinde çok sayıda işçinin bulunduğu öğrenilirken vatandaşların bir çoğu camdan atlayarak hayatını kurtardı.

Yaklaşık 15 kişinin zehirlendiği  ve 3 kişinin öldüğü gelen bilgiler arasında. İtfaiye ekiplerinin içeride kimsenin olmadığını söylemesi üzerine vatandaş çileden çıktı.

İŞ MERKEZİNDE YANGINİş Merkezinde çalışanların olduğunu söyleyen vatandaşlar yardım için içeriye girmeye çalışınca itfaiye ekipleri önlem aldı. Sonrasında içeride işçilerin olduğu ortaya çıktı.  Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edilirken Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey iş merkezine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Fotoğraflar için tıklayın!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=416138191845278&set=a.416137351845362.1073741848.100003473025117&type=1&theater

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İŞ MERKEZİNDE YANGIN

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin