İSG, Güneydoğu Anadolu acenteleri ile buluştu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İSG, Güneydoğu Anadolu acenteleri ile buluştu Sadece İstanbul’un değil Anadolu’nun da dünyaya açılan kapısı olan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nın işletmecisi İSG, Güneydoğu Anadolu bölgesinden gelen 15 acenteyi ağırladı.

2009, 2010 ve 2012 yıllarından sonra 2013 yılında da Avrupa’nın en hızlı büyüyen havalimanı olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, Anadolu’da bulunan seyahat acenteleriyle olan buluşmalarına devam ediyor. İstanbul’un yanı sıra bugüne kadar İzmit, Adapazarı, Bursa, Yalova, Kayseri, Trabzon, Rize, Antalya, İzmir, Adana ve Mersin’deki seyahat acenteleriyle biraraya gelen İSG, son olarak Güneydoğu Anadolu’dan gelen seyahat acentelerini İstanbul’da ağırladı.

Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Kilis, Şırnak, Batman, Adıyaman ve Mardin’den gelen toplam 15 seyahat acentesi önce Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda incelemelerde bulundu. Acenteler daha sonra İSG Airport Otel’de yenilen öğle yemeğinin ardından İSG Havacılık Direktörü Asiyat Khasanova ve İSG Ticari İşler Direktörü Önder Hasdemir’in ev sahipliğinde düzenlenen bir toplantıya katıldılar. Bu toplantıda acentelere İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndaki son gelişmeler, yeni gelen havayolları ve yeni uçuş noktaları ve transit uçuşlarda Sabiha Gökçen Havalimanı’nın öneminden bahsedilirken, ayrıca terminal içindeki ticari alanlar, lounge’lar, Fast-Track geçişi ve duty free hakkında ayrıntılı bilgiler verildi.

Toplantıda ayrıca Sabiha Gökçen’den uçan bazı havayoları da sunumlar yaparak acentelere kendi organizasyonları hakkında ayrıntılı bilgi verme olanağı sundular. Organizasyona katılan acenteler de İSG’ye böyle bir buluşma düzenledikleri için teşekkür ederek, “Avrupa’nın en hızlı büyüyen havalimanı Sabiha Gökçen’i daha yakından tanımak ve geldiği son noktayı görmek bizler için çok faydalı oldu. Hem havalimanını daha yakından tanıdık hem de toplantıya katılan havayollarına önerilerde bulunma şansı yakaladık. Gerçekten çok verimli bir organizasyon oldu” diye konuştular.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İSG, Güneydoğu Anadolu acenteleri ile buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin