İYİ Parti Gaziantep’ten İstifalar Devam Ediyor

featured
İYİ Parti Gaziantep'ten İstifalar Devam Ediyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Gaziantep’ten İstifalar Devam Ediyor

İYİ Parti Gaziantep Kurucu Üyesi ve eski İl Disiplin Kurucu Başkanı  İsa Kök partisin’den istifa etti.

e-devlet üzerinden istifa ettiğini açıklayan İsa Kök, şahsi menfaatlerin amaçların ve hedeflerin  önüne geçmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirerek yaptığı açıklamada: “Verdiğim emeklerin; Maddi manevi fedakarlıkların ÖNCE VATAN için olduğunu düşünerek gece gündüz koşturmaların bir amaç olduğuna inanarak, evlatlarımın ve ailemin yüksek anlayışlarıyla çalıştım çabaladım. Bulunduğum yerde İYİ Parti en iyi yerlere gelsin diye uğraştım. Ama sonunda gördüm ki şahsi menfaatler yüce amaçların önüne geçmiş ve bizler birer figüran olmuşuz. Hal böyle olunca düşüncelerim de değişmeyeceğine ve seçim öncesi partime’de ihanet etmeyeceğime göre en iyisi Siyasetten uzaklaşmaktır diye düşündüm” dedi.

“Otuz yıla yakın Şan ve şerefle görev yaptığım Şanlı ordumuz TSK’da, felsefemiz ve düsturumuz olan parolamız; “Vatanını En Çok Seven, Görevini En İyi Yapan Kişidir” Düsturuyla, bu güne kadar yaptığım işin en iyisini yaparak sağladığımı inanıyorum” diyen Kök’ün açıklaması:

“Bu günden itibaren İYİ Parti’den ve Parti üyeliğimden istifa ederek sade vatandaş hayatıma geçmeye karar verdim. Bu, Ülkede ve Gaziantep te yapılan yanlışların alınan yanlış kararların, amacın, hedefin, idealin, önce “Memleket” olmadığını gördüğüm için;
Bir süre önce aldığım bir karardı!

 “Işığın Gösterdiği Para Yolun Sonu İse Hüsran OLdu”

Dün olduğu gibi hatta bugün, hatta yarın, siyaset kirli.. Bizim gibi, Derdi tasası, kaygısı önce BAYRAK ve VATAN diyen insanların işi değil; ÖNCE parası; sonrada emmisi, dayısı olanların işi olduğundan anladım’ki yine Kirli..!

Bütün bunlara rağmen; Seçim sürecinde, partiye zarar vermemek adına bugünü bekledim.
Sade bir vatandaş olarak dün neye inanıyorsam bugünde ona inanıyorum. İyiliğin ve liyakatin kurtuluşumuz olduğuna sonuna kadar inanmaya devam edeceğim. Emekli ve sade bir vatandaş olarak hayatıma devam edeceğim. Sade, yalın “insanları az seven, Çok’ta güvenmeyen” biri olmaya çalışacağım…

Ama siyaset artık benden uzak olsun. Dervişin dediği gibi bir şey biliyorsam o da Haddim’dir. Kalın sağlıcakla.”ifadelerine yer verdi.”

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
5
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
İYİ Parti Gaziantep’ten İstifalar Devam Ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin