Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’nın “Aile Evi” Projesi Kuveyt Türk ile Büyüyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’nın(KAÇUV), kanser tedavisi için şehir dışından gelen ve maddi imkânı olmayan ailelerin tedavi süresince bakım, beslenme ve barınma gibi ihtiyaçları karşılanmasına yönelik yürüttüğü “Aile Evi” projesi, Kuveyt Türk’ün anlamlı katkısıyla 300’ü aşkın çocuğa umut oldu.

Aile Evi projesini desteklemek amacıyla, banka ve kredi kartlarından yapılan her işlemde müşterileri adına 1 TL bağış yapan Kuveyt Türk, projeye bu yıl 496 bin TL destek vererek, 4 yılda toplam 1 milyon 216 bin TL katkıda bulundu.

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’nın (KAÇUV) 2013 yılında kurulan Aile Evi’ne, hizmet verdiği günden bugüne destek olan Kuveyt Türk, projeye sürdürülebilirlik kapsamında devam ediyor. Bu doğrultuda 23 – 30 Nisan 2016 tarihleri arasında uygulamaya aldığı özel bir kampanya ile desteğini artıran Kuveyt Türk, Altın Kart, Sale Plus Kredi Kartı, İhtiyaç Kart, Business Kart, Business Plus Kart, Nakit Plus ve Palmiye Kartı ile yapılan her işlemde, işlem adedi başına müşterileri adına KAÇUV’a 1 TL bağışta bulundu. Proje kapsamında bu yıl Aile Evi’ne aktarılmak üzere toplamda 1 milyon 216 bin TL bağış topladıklarını dile getiren Kuveyt Türk Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aslan Demir,   bu yıl ise 496 bin TL destek verdiklerini belirtti.  

Kuveyt Türk Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aslan Demir, yaptığı açıklamada “Kuveyt Türk olarak başlattığımız tüm sosyal sorumluluk projelerini sürdürülebilirlik ilkesinde devam ettiriyoruz.  Bu amaçla KAÇUV’’un “Aile Evi” projesine 4 yıldır destek vererek, çocuklarımıza umut olmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki yıllarda ihtiyaç sahibi kanserli çocuk ve ailelerinin tedavi sırasında hiçbir ücret ödemeksizin konaklayabilecekleri ikinci Aile Evi’nin temellerini atmayı ve bu sayede daha fazla çocuğa ve ailesine tedavi süreçlerinde destek olabilmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Aile Evi’nde kanser tedavisi için şehir dışından gelen ve maddi imkânı olmayan ailelerin tedavi süresince bakım, beslenme ve barınma gibi ihtiyaçları karşılanıyor. Ailelere ve çocuklara sosyal ve psikolojik destek de veriliyor. Aile Evi’nden yararlanmaya ihtiyacı olan hastalar hastanelerden yönlendiriliyor. Aile Evi’nden bugüne kadar 300’ü aşkın aile faydalandı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’nın “Aile Evi” Projesi Kuveyt Türk ile Büyüyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin