KARSU’DAN CAZ KONSERİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KARSU’DAN CAZ KONSERİHollanda Gaziantep Fahri Konsolosluğunun açılışından sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin de katkıları ile caz konseri düzenlendi. Türkçe şarkıları kendisine özgü tarzı ile seslendiren sanatçı izleyenleri büyüledi.

Gaziantep Şirehan Otel’de düzenlenen Hollanda Fahir Konsolosluğu açılışına çok sayıda davetli katıldı. Caz müziği sanatçısı Karsu Trio açılışın ardından davetlileri coşturdu.

Konseri Hollanda Krallığı Ankara Büyükelçisi Jan Paul Dirskse, Irak’ın Gaziantep Başkonsolosu Sabah S. Debbağh, Gaziantep Büyükşehir Kültür Müdürü Sema Marangoz, Gaziantep Hollanda Fahri Konsolosu Bora Tezel ve çok sayıda caz sever izledi.

Karsu konsere destek veren Hollanda Büyükelçiliğine ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek Gaziantep mutfağını çok beğendiğini yemeklerin mükemmel olduğunu belirterek Gaziantep’te olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Caz sanatçısı Karsu Trio Türkçe şarkıların yanı sıra kendi bestesi olan yabancı caz şarkılar söyleyerek sevenlerini coşturdu. Hollanda Büyükelçisi Dirkse, esprileriler ile geceye renk katan caz sanatçısı Karsu’nun üşüdüğünü görünce ceketini çıkarıp sanatçıya verdi. Sanatçıya büyük gelen ceket espri konusu oldu. Zaman zaman ezan sesi ile konserine ara veren sanatçı izleyenlerden büyük alkış aldı.

KARSU TRİO KİMDİR
Piyanist, besteci, aranjör ve söz yazarı Karsu 1990 yılında Amsterdam’da doğdu. Babasının araba için biriktirdiği para ile alınan piyanoyla başladığı müzik kariyerinde hızlı adımlarla ilerliyor. Karsu, yüzyılın en önemli müzik salonlarından biri kabul edilen Carniege Hall’da bu güne kadar üç konser verdi. 2006 yılında Amerika Elçiliği bursu ile Rhoad Island’da World Athlete Artist Games’e devam edip klasik şan eğitimi alan Karsu, seslendirdiği eserlerin büyük bölümünü kendi yazıyor ve orkestrasyonlarını da kendisi yapıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KARSU’DAN CAZ KONSERİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin