MB HOLDİNG’DEN GELECEĞE YATIRIM

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

balat-kütüphaneMB Holding Türkiye’de devlet okullarında olmayan bir ilke imza attı. Eğitime verdikleri önemle anılan MB Holding, Aydın’ın Efeler İlçesinde bulunan Fitnat Nihat Azizler İlkokulu’na zenginleştirilmiş(Z) kütüphane armağan etti.
Aydın Efeler İlçesinde bulunan Fitnat Nihat Azizler İlkokulu’nda Türkiye genelinde ve Aydın’da hiçbir devlet okulunda bulunmayan z kütüphane, MB Holding tarafından yaptırılarak öğrencilerin hizmetine açıldı. İlkokulda gerçekleşen açılış törenine Efeler İlçe Kaymakamı İzzettin Sevgili, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tansel Sarayköylüoğlu, Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özmen, MB Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Muharrem Balat, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Özel Kavaklı Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Süleyman Çokay, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bahri Erdem, Fitnat Nihat Azizler İlkokulu Müdürü Tahir Sarıtepe, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
KÜTÜPHANE ALIŞKANLIĞI ÇOCUKLARA KÜÇÜK YAŞLARDAN İTİBAREN VERİLMELİDİR
MB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balat’ın ilçeye geldiği günden beri eğitim ve diğer alanlarda kendilerine çok büyük desteklerinin olduğunu ifade eden Efeler İlçe Kaymakamı İzzettin Sevgili, “Bu tür yardımları dillendirmemek gerekiyor. Ama bizler başkalarına örnek olması amacıyla bazen bu tür açılışlar gerçekleştiriyoruz. Kütüphanenin öğrencilerimize, öğretmenlerimize katkıları büyük olacak. Öğrenci velilerinin de bu kütüphaneye gelmesini sağlarsak okumaya, ülkemizin aydınlanmasına katkı sağlamış olacağız. Kütüphanemizin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, Sayın Muharrem Balat’a teşekkür ediyorum ” şeklinde konuştu.
Bugüne kadar eğitim alanında birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan MB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balat ise; “Böyle bir hizmete imza atmamızdaki amaç, yetişen gençliğin, ezberci gençlik değil de araştırıcı gençlik olmasını dilememizdir. Araştırmacı öğrenciler yetiştirerek yurdun dört bir yanında yeni fidanların yeşermesini katkı sağlamalıyız. Unutmayalım ki kitapsız bir dünya insanı cehalete götürür. Cehalet ise kişinin ve toplumların en büyük düşmanıdır. Okuyan insan daha bilgili ve elbette daha başarılı olur. Kitaplar sayesinde hem düşünceleriniz gelişir, hem de ifade yeteneğiniz güzelleşir. Bu yüzden kitap okuma sevgisi ve kütüphane alışkanlığı çocuklara küçük yaşlardan itibaren verilmelidir. Aydınlık bir gelecek için kitapları ve kütüphaneleri korumak gerekmektedir. İnşallah bizim yaptığımız hizmet diğer okullara örnek olur. Ve buradan mezun olan kardeşlerimizde eski okullarına bu tür katkılar sağlarlar.” dedi.
Zenginleştirilmiş Kütüphane’nin Aydın’da bir ilk olarak hayat bulduğunu, içerisinde internet hizmeti, dijital kitap içerikleri ile zenginleştirilerek öğrenciye dilediği zaman destek veren kütüphanenin aynı zamanda yetişkinlere de hizmet vereceğini belirten Okul Müdürü Tahir Sarıtepe “Kütüphanemizde öğrencilere ödev hazırlama, çıktı alma ve dijital öğrenme içerikleri ile çalışma yapma şansı sağlanıyor. Böyle bir kütüphaneyi okulumuza kazandıran MB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balat’a öğretmen, öğrenci ve mahallemiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Açılış Töreni verilen teşekkür plaketi ve fotoğraf çekimiyle son buldu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MB HOLDİNG’DEN GELECEĞE YATIRIM

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin