Murat Çetin: “Türkiye Yüzyılında 10’da 10 yapacağız”

featured
Murat Çetin: "Türkiye Yüzyılında 10'da 10 yapacağız"
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Murat Çetin: “Türkiye Yüzyılında 10’da 10 yapacağız”

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Fatma Şahin ve AK Parti Gaziantep teşkilatı 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Arıl, Aktoprak, Burç ve Cevizli beldelerini ziyaret etti.

3’üncü kez ismi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki ve AK Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve diğer partililerle ile birlikte Arıl, Aktoprak, Burç ve Cevizli beldelerini gezerek vatandaşlar ile buluştu.

“BURASI DÜNYANIN GÖZBEBEĞİ”

Gerçekleştirilen ziyaretlere ilişkin konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Fatma Şahin, “22 yıl önce ne söylediysek bugün alnımız ak, başımız dik. Bunun gereğini yapmış olarak karşınızdayız. Birlikte başarmaya hazırız ve kararlıyız. Her seferinde daha çok güven duydunuz. Biz de sizden aldığımız o büyük onurla büyük bir sorumlulukla gece gündüz çalıştık. Burası dünyanın göz bebeği. Bu topraklar bizim, bu vatan bizim, bu bayrak bizim. Biz gayretten, çalışmadan sorumluyuz. Sizden gelen dileği emir olarak gören, yerine getirmek için de büyük gayret gösteren bir ekibin parçasıyız” dedi.

“10’DA 10 YAPACAĞIZ”

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, “Seçim çalışmalarımız kapsamında çalmadık kapı, gezilmedik sokak bırakmayacağız diyerek yola koyulduk. Her zamanki coşkumuz ve heyecanımızı 31 Mart’ın gece yarısına kadar taşıyacağız. Bu birlik ve beraberlikle şehrimizde başarıya ulaşacağız. Elbirliğiyle gönül gönüle, omuz omuza başkan adaylarımızın tamamının arkasında dimdik durarak 10’da 10 hedefimizi gerçekleştireceğiz. Demeden çalışarak zafere ulaşacağız. Türkiye yüzyılında hep yeni hep ileri düsturuyla rekorlar kıracağız. İnci gibi parlayan şehir Gaziantep’imiz için hazırız kararlıyız” ifadelerini kullandı.

“HAZIRIZ”

AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik ise, “ Biz bu vatana söz verdik. Gaziantep’imiz yeniden Fatma Şahin başkanımızı seçmekte, biz de var gücümüzle çalışmakta kararlıyız. 31 Mart’ta Gaziantep’imizi daha ileriye taşımaya hazırız kararlıyız” dedi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Murat Çetin: “Türkiye Yüzyılında 10’da 10 yapacağız”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin